Çayeli Bakır'dan 'Çay Sokağı' Projesine Rekor Bağış

Çayeli Bakır'dan 'Çay Sokağı' Projesine Rekor Bağış

  • 0
  • 0

Çayeli Bakır İşletmeleri, Rize Valiliği öncülüğünde deprem bölgesine yardım adına başlatılan 'Çay Sokağı' projesine 5 milyon TL değerinde rekor bağışta bulundu.

Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Murat Güreşçi ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret ederek 'Çay Sokağı' projesi için 5 milyon TL’lik bağış takdiminde bulundu.

Vali Çeber, devam eden proje için çok anlamlı bir bağışın yapıldığını ifade ederek, “Çay Sokağı kampanyamız devam ediyor. Bugünde çok anlamlı bir bağış için Çayeli Bakır İşletmeleri yanımızda. Valilik yaptığım 5 yıllık süre içerisinde hangi sosyal proje olursa olsun hep yanımızda oldular. Bugünde çay sokağı kampanyası için bize çok anlamlı bir bağışta bulundular.  Kendilerine teşekkür ediyorum.  İlimizde Çayeli Bakır gibi bir işletmenin varlığından, ticari başarılarının yanı sıra sosyal alanlarda göstermiş oldukları hassasiyetten çok memnun olduğumu ifade etmek isterim” dedi 

Güreşçi de “Bize bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyoruz. Yaşanan afet sonrası yaraların sarılması için bizde kendimizi sorumlu hissediyoruz. İnanabildiğimiz ve gönlümüzün rahat olduğu bir projeye destek vermemizi sağladığınız için de ayrıca teşekkür ederiz” diye konuştu.

Vali Çeber, ayrıca bugüne kadar şehirde başlatılan sosyal projelere verdikleri destekten dolayı yazmış olduğu teşekkür mektubunu Güreşçi’ye takdim etti.

Haber : Zeynep Kopuz

Yorum Yap

Samsun'da silah ve mühimmat operasyonunda 2 zanlı yakalandı

Samsun'da silah ve mühimmat operasyonunda 2 zanlı yakalandı

  • 0
  • 0
Ambarlık Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

Ambarlık Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

  • 2
  • 0

'Süper Vali' olarak bilinen Recep Yazıcıoğlu'nun ilk kaymakamlık görevini yaptığı Rize ilçesi?