Çamlıhemşin’de dağcıların zorlu kar yürüyüşü

Çamlıhemşin’de dağcıların zorlu kar yürüyüşü

  • 0
  • 0

Çamlıhemşin Doğa Sporları İhtisas ve Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Şahin rehberliğindeki dört kişilik dağcı grubu, Palenç mevkiine tırmanış sırasında yoğun kar yağışı ve tipiye yakalandı.

 Tarihi Cedde Yolu üzerinden Perili Şelale’ye ulaşan ekip, hedeflerine varmalarına rağmen zorlu hava koşulları nedeniyle dönüş yolunda sıkıntı yaşadı.

Yoğun kar nedeniyle kapanan yolları açarak inişe devam eden ekip, Aşağı Çamlıca’da Güven Çolak’ın evine sığınarak mola verdi. Isınan ve dinlenen dağcılar, daha sonra ilçeye sağ salim dönmeyi başardı.

Başkan Hüseyin Şahin, “Tipiye rağmen adrenalini zirvede yaşadık. Irmak ve şelalenin kuruduğuna ilk kez şahit olduk. Çay ikramı için Güven Çolak’a teşekkür ederiz” dedi.

 

 

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Kastamonu'da evinde düşerek hayatını kaybetti

Kastamonu'da evinde düşerek hayatını kaybetti

  • 0
  • 0
RTEÜ’den Eczacılık Fakültesi İddialarına Açıklama

RTEÜ’den Eczacılık Fakültesi İddialarına Açıklama

  • 0
  • 0

Rize’nin yöresel mutfağına ait olan, lahana yapraklarıyla yapılan yemek hangisidir?