Bünyamin Albayrak Derepazarı Belediye Başkanlığı aday adaylığını duyurdu

  • 6
  • 2

AK Parti’de Rize ve ilçelerinde belediye başkan aday adaylığı için başvurular devam ediyor. Bünyamin Albayrak Derepazarı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını duyurdu.

AK Parti’nin 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için aday adaylığı başvurularının son gününde  aday adaylığı başvuruları devam ediyor. 

İnşaat yüksek mühendisi Bünyamin Albayrak, Derepazarı İlçesinden Belediye Başkanı aday adayı başvurusunu AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Topal’a sundu. 

Aday adaylığını AK Parti Derepazarı ilçe başkanlığında düzenlenen toplantıda açıklayan Albayrak, “Sevgili Derepazarlılar, saygıdeğer büyüklerim, kıymetli kardeşlerim; doğup büyüdüğümüz Derepazarından hepinize selam olsun. Özel sektörde başladığım meslek hayatımın ardından 2017'de inşaat yüksek mühendisi olarak belediyemizde göreve başladım. Bu süre zarfında birçok önemli projede yer aldım, çeşitli görevler üstlendim ve Derepazarlı hemşehrilerimize yardımcı olmaya gayret ettim. Kazandığım tecrübelerle, Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki Ak Parti çatısı altında, genç ve dinamik bir başkana ihtiyaç duyduğumuzu fark ettim. Derepazarımızın, Türkiye'nin yüzyılına yakışır bir şekilde 100 yıllık cumhuriyete adını yazdırabilmesi için, Cumhurbaşkanımız, partimiz, milletvekillerimiz, siyasi büyüklerimiz, kuracağımız ekibimiz ve birikimimizle birlikte gece gündüz demeden çalışarak birçok projeye imza atmayı hedefliyorum. İnşallah, önce partimizin adayı olacak ve ardından Derepazarlı hemşehrilerimin rekor bir oy ile tercihi olmayı Allah nasip eder. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin tüm Derepazarlılara hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, diğer aday adaylarına da başarılar diliyorum. Sağolun, varolun. ” ifadelerini kullandı. 

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

  • Misafir

    Misafir

    Benim gördüğümü görüyorsanız ondan olur. İnşallah rekor oyla geliyor başkan.

    Cevap yaz
    22.11.2023 19:26
  • Misafir

    Misafir

    Derepazarının Bünyamin başkan gibi genç ve dinamik birine ihtiyacı var umarım bu göreve layık görülür mevcut adaylar arasında hiç düşünmeden aday gösterilmesi gerekir.

    Cevap yaz
    22.11.2023 18:36
Yorum Yap

18 yıl önce kaybolan kadının oğlunun evinin bahçesi kepçeyle aranıyor

18 yıl önce kaybolan kadının oğlunun evinin bahçesi kepçeyle aranıyor

  • 0
  • 0
Artvin-Hopa kara yolunda çökme meydana geldi

Artvin-Hopa kara yolunda çökme meydana geldi

  • 0
  • 0

Hangisi Lazlar'ın yoğun olarak yaşadığı ilçelerden biri değildir?