Bisiklet sporcuları Cehennem Deresi Kanyonundan iniş yaptı

Bisiklet sporcuları Cehennem Deresi Kanyonundan iniş yaptı

  • 0
  • 0

Dünyadaki sayılı kanyon vadileri arasında gösterilen Ardanuç Cehennem Deresi Kanyonu restorasyon çalışmaları sonrasında adrenalin severlerin gözde mekânları arasında yer aldı.

Artvin’in Ardanuç ilçesinde bulunan Cehennem Deresi Kanyonu, 500 metre uzunluğu ve 70 metre genişliğiyle dünyanın en yüksek kanyonları arasında yer alıyor. İlçe merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunan kanyon, içerisine doğru ilerledikçe ilginç manzaralarıyla dikkat çekiyor. Kanyona giriş yapılan noktadan itibaren yaklaşık 800 metrelik zorlu yürüyüş parkurunun bulunduğu kanyon farklı adrenalin sevenlere çeşitli imkânlar sunuyor.

Adrenalin tutkunu 3 profesyonel Bisiklet sporcusu, 800 metrelik kanyon içinde yapılan merdivenlerden bisiklet ile indi. İniş sırasında bir bisikletcinin kaza atlattığı anlar ise yürekleri ağza getirdi.

Bölgenin tanıtımı için önemli rol oynayan kanyonda bisiklet sporcularının tehlikeli sürüşü dron pilotu Şafak Aksoy tarafından görüntülendi.

Haber : İHA

Yorum Yap

Yolcu otobüsünde yarım kilo kokain ele geçirildi: 2 kişi tutuklandı

Yolcu otobüsünde yarım kilo kokain ele geçirildi: 2 kişi tutuklandı

  • 0
  • 0
Bakan Bolat: Gübre temini noktasında bütün tedbirleri aldık

Bakan Bolat: Gübre temini noktasında bütün tedbirleri aldık

  • 0
  • 0

1571'de İskender Cafer Paşa tarafından yaptırılan Rize'deki caminin adı?