Beşir Derneği, ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşuyor

Beşir Derneği, ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşuyor

  • 5
  • 0

Beşir Derneği Rize Temsilciliği, bine yakın gönüllüsü ile ihtiyaç sahibi ailelere yardım faaliyetlerinde bulunuyor.

Cumhurbaşkanlığı Bakanlar Kurulu kararıyla dernekleşen Beşir Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere yardım faaliyetlerinde bulunuyor.  2013 yılında kurulan, Türkiye’de 250 şubesi bulunan Beşir Derneği, dünyanın birçok ülkesinde yardım faaliyetlerini sürdürüyor.

Beşir Derneği Rize Temsilcisi Ramazan Hanedar, Rize’deki yardım faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Yardıma ihtiyacı olan ailelerin internet üzerinden talepte bulunabileceğini ifade eden Hanedar, “İstisnai durumlar olsa da önceliğimiz ihtiyaç sahibi aileler. Ailelere, internet üzerinden alışveriş limiti veriliyor ve aileler ihtiyaçlarını internet üzerinden temin ediyor, daha sonra bu ürünler ailelerin evlerine gönderiliyor. Bunun haricinde ailelere danışmanlık hizmeti yapıyoruz. Derneğimize gelen aile evinde bir eşyanın eksik olduğunu söylüyor mesela, biz bunun temin edilmesi için çaba gösteriyoruz” dedi.

Saha çalışmaları hakkında da bilgiler veren Hanedar, “Gönüllülerimizle birlikte yardım faaliyetleri dışında Kızılay ile birlikte kan bağışı çalışması yapıyoruz. Tüm bu çalışmaların yanında her yıl Çanakkale Zaferini anma yıldönümünde üzüm hoşafı ve ekmek ikram ediyoruz. Kandil akşamlarında kandil simiti dağıtıyoruz, aşure günlerinde aşure ikramı yapıyoruz” açıklamasında bulundu.

Haber : ZEYNEP KOPUZ

Yorum Yap

Uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 2 kişi tutuklandı

Uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 2 kişi tutuklandı

  • 0
  • 0
Müstakil evin çatısında çıkan yangın hasara neden oldu

Müstakil evin çatısında çıkan yangın hasara neden oldu

  • 0
  • 0

Dünyanın en büyük çay bardağını da içinde bulunduran Rize'deki yerin adı?