BBP Rize'de değerlendirme toplantısı düzenledi

BBP Rize'de değerlendirme toplantısı düzenledi

  • 2
  • 0

İl Başkanı Ensar Özçelik'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, parti çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Sorumlusu Sultan Selim Şimşek , Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Dursun Çağlayan , Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin'in katılımlarıyla seçim süreci değerlendirildi.

Toplantı sonrasında İl Başkanı Ensar Özçelik yaptığı açıklamada, "BBP Genel Başkan Yardımcılarının Rize İl Teşkilatımızı ziyaret etmesi bizi onurlandırdı ve mutlu etti. Bu ziyaret, bizlere güç verdi. BBP olarak ülkemizin milli ve manevi değerlerine bağlılığımızı her zaman sürdüreceğiz ve Rize'de de parti çalışmalarımızı daha da güçlendireceğiz." dedi.

Şimşek ve Çağlayan, Rize İl Başkanı ve parti yöneticileri ile bir araya gelerek Rize'deki siyasi gelişmeleri ve parti çalışmalarını ele aldı. Toplantıda ayrıca, BBP'nin Türkiye genelindeki faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Şimşek ise, BBP'nin milli ve manevi değerlere bağlılığını vurgulayarak, Rize'deki teşkilatlarıyla birlikte daha etkin bir şekilde çalışacaklarını ifade etti.

Çağlayan, yaptığı açıklamada, Rize'nin kendileri için önemli bir il olduğunu ve burada partilerinin çalışmalarını daha da güçlendireceklerini belirtti. 

Toplantı sonrasında Şimşek ve Çağlayan , Rize İl Teşkilatı üyeleriyle bir araya gelerek sohbet etti. 

Ziyaret sonrasında Şimşek ve Çağlayan, Rize'den ayrıldı.

Haber :

Yorum Yap

Park halindeki tıra çarpan kurye yaralandı

Park halindeki tıra çarpan kurye yaralandı

  • 0
  • 0
Artvin'de geleneksel boğa güreşleri sona erdi

Artvin'de geleneksel boğa güreşleri sona erdi

  • 0
  • 0

Ayder Turizm Merkezi içinde yer alan şelalenin adı nedir?