Başkan Turgut’tan transfer açıklaması

  • 0
  • 0

Rize Takip'te yayınlanan 90+3 programına telefon bağlantısıyla katılan Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Rize'de yaklaşık 10 yıldır Çaykur Rizespor ve spor kamuoyunun nabzını tutan '90+3' programında yeni sezon heyecanı dün akşam Rize Takip ekranlarında başladı. Eski futbolcu, antrenör ve spor yorumcusu Osman Öksüz'ün hazırlayıp yorumcu olarak katıldığı programa eski futbolcu ve antrenör İsmet Satır eşlik etti.

Her hafta pazartesi günleri yayınlanan programın bu haftaki konuğu Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut oldu. Canlı telefon bağlantısı ile programa katılan Başkan Turgut, Osman Öksüz ve İsmet Satır'ın sorularını cevapladı.

Açıklamasında Çaykur Rizespor’u daha iyi yerlere taşımak için gayret ettiklerini belirten Başkan Turgut, “Evet kadromuzda bazı eksiklerimiz var, bazı pozisyonlara 1-2 ilave daha yapacağız. Takviyeler sonrası İnşallah daha güçlü, daha başarılı ve yukarıya doğru daha hızlı giden bir takım olacağımıza inanıyoruz. İyi bir santrafor almamız gerekiyor, orta alan bir takviye yapmamız gerekiyor. Emirhan’dan boşalan bölgeye de inşallah bir takviyemiz olacak. Şu anda hocamızın isteği ve bilgisi dahilinde çalışmalarımız devam ediyor.” afadelerini kullandı.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

3 terörist etkisiz hale getirildi

3 terörist etkisiz hale getirildi

  • 0
  • 0
Galatasaray-Ç.Rizespor İlk 11’leri belli oldu

Galatasaray-Ç.Rizespor İlk 11’leri belli oldu

  • 0
  • 0

Rize Bezi'nin hammaddesi nedir?