Başkan Metin: Turizm ve Koordinasyon Merkezi ile coğrafyamızda kaliteli turizm yapacağız

  • 3
  • 0

Rize Belediyesi tarafından Çay Çarşısı'nda yer alan dev çay bardağı içerisinde Turizm Koordinasyon Merkezi açıldı. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin açılış konuşmasında, "Turizm ve Koordinasyon Merkezi ile coğrafyamızda nitelikli ve kaliteli turizm yapacağız" dedi.

Rize Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre Turizm Koordinasyon Merkezi'nin açılışı 12 Mayıs (bugün) saat 11.00'da gerçekleşti.

Çay Çarşısı'nda bulunan dev çay bardağının içerisinde çay üretimini anlatan 13D görüntüler ve Rize Takip Medya Grubu Yöneticisi Aytekin Kalender'in fotoğraf sergisi yer alıyor.

Turizm Koordinasyon Merkezi açılışına, AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üiversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu protokol üyeleri ve davetliler katıldı.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı açılışta yaptığı konuşmada şöyle konuştu:

"Havalimanından sonra Rize’de bambaşka bir turizm potansiyeli var. Kaldırmakta zorlanabileceğimiz bir turizm potansiyeli ortaya çıkabilir. bunu yönetmek için bütün paydaşlarımızla beraber çalışmamız lazım. Havalimanını güçlendirecek olan turizm şirketleri ve acenteleridir. Buradaki turizm şirketlerimiz güçlenecek. Onlar buraya her yerden turist getirecek. O zaman uçuş için yeni seferler koymak bizim için daha kolay olacak. Öte yandan bir gastronomit standarda ihtiyacımız var. Her türlü iradeyi ortaya koymaya hazırım. İnşallah hep beraber el ele vererek çeşitli eğitim programlarıyla yol alacağız."

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Belediyesi olarak Rize turizmine her zaman destek olacaklarını ifade ederek, "Rize küçük bir il ama nitelikleri bakımından turizme açık bir il. Rize’ye Allah tahtını vermiş, biz bahtımızı arıyoruz. Bu baht da imkanlardan yararlanabilmektir. Küçük ve büyük işletmeciler bir araya gelerek birbirlerinin eksiklerini giderecektir. Turizm ve Koordinasyon Merkezi ile coğrafyamızda nitelikli ve kaliteli turizm yapacağız. Buradaki arkadaşların işi ve düşüncesi sadece turizm olacak" dedi. 

Haber: Cansu Şalambar

 

Haber :

Yorum Yap

Samsun'da 4 ayda 6 bin 650 konut satıldı

Samsun'da 4 ayda 6 bin 650 konut satıldı

  • 0
  • 0
Rize'de genç nüfus oranı 13,4 oldu

Rize'de genç nüfus oranı 13,4 oldu

  • 0
  • 0

En uzun süre Rize Belediye Başkanlığı görevi yapmış kişi?