Başkan Metin: Çiftekavak kavşağı 1 ay içinde hizmete başlayacak

  • 1
  • 0

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Çiftekavak mahallesinde çalışmalarına başlanan kavşağın, 1 ay içinde vatandaşın hizmetine sunulacağını müjdeledi.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin yapımı planlanan Çiftekavak kavşağında, çalışmalar hakkında Rize Takip’e konuştu. 

Avcı, 1 yıl öncesinde Başkan Metin ve Modern Küçük Sanayi Sitesi yönetimiyle toplantı yaptıklarını belirterek, “Çiftekavak bölgesi için karayollarıyla planladığımız viyadük çalışmamız var fakat viyadükten önce Çiftekavak’ın hemzemin kavşağa ihtiyacı var. Bu ihtiyaç doğrultusunda bölgeye gelerek çalışmaları başlattık. İnşallah mahallemize geçişi kolaylaştıracağız ve vatandaşımızın bir talebini daha yerine getirmiş olacağız” dedi.

Çiftekavak kavşak projesinin 3 senedir var olduğunu dile getiren Metin, “Bir süredir bu proje gündemimizdeydi fakat imar, proje gibi şeyler biraz zaman alıyor. Bu kavşakla beraber hem sanayi sitemizin hem esnafımızın hem de Trabzon’dan gelen araçları rahatlatacağız. Bulunduğumuz alanda başlayan kavşak projesini 1 ay gibi kısa bir sürede bitirmeyi planlıyoruz. Bu kavşak aynı zamanda Terminal projesine de destek olacak” diye konuştu.

Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Davut Soykan ise, “Olması gereken bir kavşaktı. Vekilimiz her konuda bize yardımcı oluyor. Tedaş sorunumuzu da çözdü. Gerekli ilgiyi bize her zaman gösterdi. Çiftekavak Kavşağı hepimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

Haber: Cansu Şalambar

Haber :

Yorum Yap

Antibiyotik direncine bağlı ölümlerin oranı 2050'ye kadar yüzde 70 artabilir

Antibiyotik direncine bağlı ölümlerin oranı 2050'ye kadar yüzde 70 artabilir

  • 0
  • 0
Aydınlatma direğine çarpan hafif ticari aracın sürücüsü öldü

Aydınlatma direğine çarpan hafif ticari aracın sürücüsü öldü

  • 0
  • 0

Şarkılara da konu olan 'Marsis Dağı' hangi ilçededir?