Başkan Metin, esnaf odası başkanlarıyla buluştu

  • 1
  • 0

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanları ile buluştu.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanları ile Rize Belediyesi Deniz Feneri Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi.

Rize Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği (RESOB) Başkanı Güven Aksoy, Rahmi Metin’e teşekkürlerini dile getirerek, “Kentsel dönüşümle ilgili çok güzel bir çalışma yapıldı. Bizim cesaret edemediğimiz yerle ilgili Başkan fikri vermişti. Oradan yer almayı hayal edemezdik. Başkanımız şoförler odamızın yerini rezerve etti. Bütün odaları orada toplayacağız” dedi.

Hedeflerinin yapılan yeni binalar sayesinde odaların niteliklerinin artması olduğunu dile getiren Metin, “Dört yıllık süre içerisinde millet bahçesinden kentsel dönüşüme kadar birçok alanda elimizden geldiğince gayret ettik. Çalışmaları yaparken bütçemiz dahilinde hareket ettik ve hiçbir bankadan borç almadık. Borç stokumuz azaldıkça yatırım anlamında hareket alanımız da arttı.Kaliteden ödün vermeden yaptığımız her şeyi kamunun yararına yaptık. Önümüzdeki dönemlerde finans işlerini hallettikçe Rize daha iyi yerlere gelecek” diye konuştu.

“RİZE’DE YÜZDE 80 ÜSTÜ OY OLMASI GEREK”
Rize’de yapımına devam edilen blokların 20 yıldır konuşuluyor olduğunu belirten Metin, “Biz taşın altına elimizi koyduk ve yaptık. Önümüzde mükemmel bir dönem var. 28 Mayıs Cumhurbaşkanı seçiminde, Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketinde bu kadar çok yapılan şeyden sonra yüzde 80’i geçmemiz gerek.İnşallah 28 Mayıs Türkiye için iyi olur. Hepimizin amacı vatanın daha iyiye gitmesi, kişi başı gelirin artması” ifadelerine yer verdi.

Haber : Cansu Şalambar

Yorum Yap

Tırla çarpışan otomobilin sürücüsü yaralandı

Tırla çarpışan otomobilin sürücüsü yaralandı

  • 0
  • 0
Trabzon'da Filistin'e destek için yürüdüler

Trabzon'da Filistin'e destek için yürüdüler

  • 0
  • 0

Rize'de 14 Mayıs 2023 seçimlerinin ardından 46 yıl sonra CHP'den milletvekili seçilen isim?