Başkan Katmer, halk ile iç içe

Başkan Katmer, halk ile iç içe

  • 0
  • 1

Rize’de geçtiğimiz günlerde Ak Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Yılmaz Katmer, bundan böyle her Perşembe günü halk gününde vatandaşlarla buluşacağını söyledi. İlk buluşmaya 650 kişi ile buluşan Katmer, vatandaşın istek ve taleplerine ellerinden geldiği kadar karşılık vereceklerini belirtti.

Ak Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, vatandaşlarla daha çok iletişim kurmak adına Perşembe günleri halk buluşmaları yapacaklarını belirterek, “Vatandaş bize oturduğu yerden ulaşsın diye whatsapp hattı kurduk, bir haftada 5 bine yakın mesaj geldi. Yine vatandaşlarımızla bir araya gelip sohbet etmek ve onları dinlemek için Perşembe günleri halk buluşmalarına başladık. İlkini bugün yaptık ve yaklaşık 650 kişiyle görüşme yaptık. Bizi ziyaret etmek isteyen, bizden randevu isteyen, beni kucaklamak isteyen, bir derdini dile getirmek isteyen her kim olursa olsun kapımız herkese açık. Perşembe günü saat 10:00’da başlıyoruz bitene kadar tek tek herkesi dinleyeceğim. Vatandaşlarımızla hasbihal edip onların sorunlarıyla dertleneceğim. İstek ve taleplerini not alıyoruz. Kendilerine birkaç gün içinde olumlu yada olumsuzsa nedenlerini açıklayarak döneceğiz. Bizler ulaşılamaz değiliz. Herkese her kesime ulaşabilecek mesafedeyiz. Ayrıca il merkezinin haricinde ilçelerde de aynı şekilde halk günleri olacak. İlçe başkanlarımız yöneticiler buralarda yine vatandaşları dinlemesiyle ilgili görevlendirmeler yapacağım. Onlarda Perşembe günü 10’da başlayıp bitene kadar bu görevi sürdürecekler. Bizi buralara bu halk getirdi bizde onlara hizmet etmek için gecemizle gündüzümüzle onlara hizmet etmek zorundayız” dedi.

Haber : SERDAR YILDIRIM

  • Misafir

    Misafir

    Sayın Başkanımız geçmişte de halkımızla beraber iç içeydi.darda olan sıkıntısı olanlar için elinden ne gelirse yapardı.dünde öyleydi bugünde öyle.Başkanımızı Allah için çok seviyoruz.Cenabu Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah

    Cevap yaz
    23.08.2024 20:45
Yorum Yap

Rize'de Gaziler Günü kutlandı

Rize'de Gaziler Günü kutlandı

  • 0
  • 0
Türkiye, e-Devlet konusunda en fazla ilerleme kaydeden ülkelerden

Türkiye, e-Devlet konusunda en fazla ilerleme kaydeden ülkelerden

  • 0
  • 0

Kaçkar sıradağlarının en yüksek tepesi hangisidir?