Başkan Genç, herkesi sandığa davet etti

Başkan Genç, herkesi sandığa davet etti

  • 0
  • 0

Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Gökmen Genç, yaklaşan 31 Mart seçimleri nedeniyle açıklamada bulunarak, tüm seçmenlere oy kullanma çağrısında bulundu.

Bu yıl seçimlerin Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle ayrıca bir önemi olduğunu vurgulayan Genç, “Bu yıl Ramazan ayının, yerel seçimlerin de yapılacağı bir aya denk gelmesi ayrıca önem taşımaktadır. Seçimler, demokrasinin en önemli unsurlarından biridir. Bu nedenle, tüm vatandaşlarımızı 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde oy kullanmaya davet ediyorum. Önümüzdeki yerel seçimler, mahallelerimiz ve köylerimiz için kritik öneme sahiptir. Bu seçimlerde, mahallelerimizi ve köylerimizi daha iyi bir geleceğe taşıyacak muhtarları seçme şansına sahip olacağız” dedi.

“AMACIMIZ ADİL VE ŞEFFAF BİR SEÇİM”
“Muhtarlar Derneği olarak, bu seçimlerde tüm muhtar adaylarına ve seçmenlerimize destek olmak için buradayız” diyen Genç, “Amacımız, adil ve şeffaf bir seçim süreci gerçekleşmesini sağlamak ve mahallelerimiz ve köylerimiz için en iyisini seçmektir.  Seçim günü sandık güvenliğini sağlayarak adil bir seçim yapılmasına katkıda bulunacağız. Seçimlerimizi, birlik ve beraberlik içerisinde, huzurlu bir şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle, Ramazan ayınızı ve Kadir Gecenizi tebrik eder, sağlık, sıhhat ve afiyet dilerim. Hep birlikte, daha güçlü bir gelecek için oyumuzu kullanalım!” diye konuştu.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü rekabetinde 30. randevu

Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü rekabetinde 30. randevu

  • 0
  • 0
ÇAYKUR’da başvuru başladı: İşte başvuru şartları

ÇAYKUR’da başvuru başladı: İşte başvuru şartları

  • 1
  • 0

Hangisi Lazlar'ın yoğun olarak yaşadığı ilçelerden biri değildir?