Başhekim Ergene'den Rize Ziraat Odası'na ziyaret

Başhekim Ergene'den Rize Ziraat Odası'na ziyaret

  • 0
  • 0

Rize Devlet Hastanesi Başhekimi Şaban Ergene, beraberindeki heyetle birlikte Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan'ı ziyaret etti.

Oda faaliyetleri hakkında Arslan'dan bilgiler alan Ergene, "Başkan Bünyamin Arslan’ın seçildikten bugüne kadar olan çalışmalarını yakından takip ediyorum. Bu konuda kendisinin sahada nasıl mücadele verdiğini biliyorum. Yörede çay ve ÇAYKUR’un büyük bir öneme sahip olması ziraat odalarının faaliyet alanını bir o kadar genişlettiği kanısındayım. Kendisini 'yeşil altın' için verdiği çabadan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Rize Devlet Hastanesi'nde yapılacak olan yeniliklerle ilgili de konuşan Ergene, şunları söyledi:

"Şehrimize daha güzel hizmet vermek için bazı çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar arasında eksik olan cihazlar konusunda Başkan Arslan ve yönetimiyle istişare yaparak hastanemiz için neler yapabiliriz anlamında bazı öngörüler ortaya koyduk. Yapılan değerlendirmelerde Rize Eğitim ve Araştırma Hastanemizin yükünü biraz daha hafifletmek için Rize Devlet Hastanesi'nin cihaz bakımından daha modernize olması konusunda bazı çalışmalar yapacağız. Rize Ziraat Odası'nın bu konuda hassas olduğunu biliyorum."

Ergene ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Arslan ise, "Rize Devlet Hastanemizle bazı konularda iş birliği içinde olmamız Rize ve bölge insanı için oldukça önemlidir. Yapılan hizmetin içinde insan sağlığı ile ilgili cihazlar ve ekipmanlar varsa biz ziraat odası olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğumuzu söylemek isterim" şeklinde konuştu.

Haber : Zeynep Kopuz

Yorum Yap

Hırsızlık suçundan 19 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Hırsızlık suçundan 19 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

  • 0
  • 0
Artvin'de 1400 rakımda yoga yapıldı

Artvin'de 1400 rakımda yoga yapıldı

  • 0
  • 0

Rize ne zaman tek başına bir vilayet olmuştur?