Bakan Bak: Rize yeniden rekorlar kıracaktır

Bakan Bak: Rize yeniden rekorlar kıracaktır

  • 0
  • 0

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak AK Parti Rize İl Teşkilatıyla bir araya geldiği toplantıda “Bizde her zaman Rize’nin emrindeyiz. Rize’mize spor anlamında da önemli hizmetleri getirmeye devam ediyoruz ve devam edeceğiz" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Rize üç kademe İl teşkilatı, İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları ile bir araya geldi. Programa AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, İl Yönetimi, Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim ve Yönetimi, İl Gençlik Kolları Başkanı Onuralp Kazmaz ve Yönetimi, İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Başkanı Ali İmran Büyük, İlçe ve Belde Belediye Başkanları katılım sağladı.

“Bu coğrafyanın güçlü olması için de güçlü bir Türkiye’ye ihtiyaç var”
Gençlik ve Spor Bakanı Bak toplantıda yaptığı konuşmasında  “ Yılmaz Başkan'a ve ekibine başarılar diliyorum. Hayırlı olsun. Ağustostan itibaren görevinizin başındasınız heyecanı ve coşkuyu görüyoruz. Tabii ki şu çok önemli herkesi kucaklamamız lazım. Seçimlerde her zaman milletin gönlünü kazanarak, başarılar elde ettik. Milletten uzaklaştığımız zaman millet size gerekli mesajları veriyor. Bu coğrafyanın güçlü olması için de güçlü bir Türkiye’ye ihtiyaç var. Bunun başarısı da teşkilattan geçiyor. Gerçekten  önümüzdeki süreç çok önemli. Sayın Cumhurbaşkanımızın meclis konuşmasını belki dinlemişsinizdir. Yani hedefin neresi olduğu, hedeflerine ulaşmak için neleri denediklerini orda mesajlar şeklinde verdi. Gerçekten teşkilatı çok iyi bilen, teşkilatçılığı çok iyi olan teşkilatını çok iyi motive eden, onu yönlendiren ve halkla bütünleşmesini sağlayan bir Cumhurbaşkanımız, liderimiz  var. Yine şunu ifade edeyim. Tabii teşkilat bir sevgi yumağıdır. Sevginin olmadığı yerde başarı olmaz. O yüzden kenetlenmek ve bir arada olmamız gerekiyor. Yılmaz Başkan bu görevi daha öncede yaptı. Şimdi yine bu görevi yürütecek. Ekibini toparladı heyecanı, coşkusuyla. Şimdi teşkilatlarda kongre  süreci başladı. Sayın Cumhurbaşkanımız talimatı verdi. Ekim İtibariyle ilçe kongreleri, ilçe kongrelerinden sonra il kongreleri ve büyük kongre yapılacak ve önümüzdeki süreci böyle geçireceğiz. Rize’deki bu süreci başarıyla geçireceğimize inanıyoruz. Kongrelerimizi güçlü bir şekilde yaparak, AK Parti olarak Türkiye Yüzyılında bu süreci yeniden yaşayacağız.” dedi.

“Bizde her zaman Rize’nin emrindeyiz”
Bakan Bak her zaman Rize’nin emrinde olduğunu dile getirerek “Bizde her zaman Rize’nin emrindeyiz. "Rize’mize spor anlamında da önemli hizmetleri getirmeye devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Belediyelerimizin projelerine destek veriyoruz. İnanıyoruz ki Belediyelerimizle, teşkilatımızla bir araya gelerek yapılan çalışmalarla Rize yeniden rekorlar kıracaktır. Milletvekili olduğum dönemlerden biliyorum bu teşkilat her zaman birincilikler yaşamıştır. Yine rekorlara imza atacaktır. O heyecanı o coşkusunu yakalayacak ve bu toprakların çocuğu Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında Kaçkar dağları gibi duracaktır.” dedi.

“12 Ekim’de kongre sürecimize başlıyoruz”
Yapılan teşkilat toplantısında İl Başkanı Yılmaz Katmer teşkilatla bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın  Bak’a teşekkür ederek “Heyecanı ve coşkusuyla bizi motive eden ve bize zaman ayıran Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir program icra ettik Ayder’de. Rize’ye, Rize’nin turizmine değer katacak bu projenin mimarı olan Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. 7 Ağustos itibariyle atandığım günden bugüne vatandaşımızla aramızdaki buzları eriten uygulamalarla halkımızla kucaklaşmaya devam ediyoruz. Oluşturduğumuz whatsapp hattı, halk günleri, taziye aramaları ile birlikte milletimizle aramızdaki bağı yeniden güçlendirdiğimiz kanaatindeyiz. Şükürler olsun vatandaşımız yaptığımız uygulamalara çok olumlu tepkiler veriyor. Vatandaşımızdan aldığımız bu geri dönüşlerde bizim çalışma azmimizi artırıyor.12 Ekim’de kongre sürecimize başlıyoruz. Aday belirleme süreci ile ilgili İlçelerimizde yönetimimizden komisyonlar belirledik. Yüksek İstişare Kurulumuz bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Şahsi olarak ta ben Sivil toplum kuruluşlarıyla, kanaat önderleriyle görüşüyorum. İlçelerimizi ziyaret ediyorum. Anlaştığımız anket şirketiyle üyelerimize kimi görmek istediklerine dair aramalar gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız bu kapsamlı çalışmalarla inşallah halkı seven, halkımızın istediği kişiyi ilçelerimizde aday olarak belirlemiş olacağız”. dedi.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Domuz sanılarak vurulan kadın öldü

Domuz sanılarak vurulan kadın öldü

  • 0
  • 0
Çarpışan otomobil ile minibüsün sürücüleri yaralandı

Çarpışan otomobil ile minibüsün sürücüleri yaralandı

  • 0
  • 0

Sütlaç üzerine koyulan kadayıfla servis edilen Rize tatlısının adı nedir?