Ayar: Sesimizi ne kadar yüksek çıkarırsak, o kadar büyük bir etki yapabiliriz

  • 1
  • 0

İsrail'in Gazze’ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için Rize'de 'Büyük Filistin Yürüyüşü’ düzenlendi. AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar,” Umuyoruz ki bu ses, Filistin'deki kardeşlerimize yardımcı olur ve İsrail'den ve Gazze'den duyulur” dedi.

Rize’de İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sonrası can kayıplarının yaşandığı Filistin’e destek için yürüyüş düzenlendi. 

Milli İrade Platformu tarafından düzenlenen yürüyüş Cuma namazı sonrası Şeyh Camii önünde başladı. 

Destek için toplanan binlerce kişi, ellerindeki pankartlarla Atatürk Caddesi ile Cumhuriyet meydanı boyunca yürüdü. Yürüyüş, 15 Temmuz Cumhuriyet Meydanı'nda sonlandı.

Yürüyüş sonrası konuşan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, “Umuyoruz ki bu ses, Filistin'deki kardeşlerimize yardımcı olur ve İsrail'den ve Gazze'den duyulur. Sesimizi ne kadar yüksek çıkarırsak, o kadar büyük bir etki yapabiliriz. Geçmişte düzenlediğimiz etkinliklerin somut sonuçları olduğuna şahit olduk. 1997'deki el ele eylemi gibi, herkesin yürekten katıldığı etkinliklerin sonuçları büyük oldu. Bugün burada gösterdiğimiz tepkinin de etkili olmasını umuyoruz. İlçelerimizde de aynı amaçta bulunan kalabalığı da göz önünde bulundurduğumuzda, daha iyisi olamazdı. Halkımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Devrilen ambulanstaki hasta ve refakatçisi yaralandı

Devrilen ambulanstaki hasta ve refakatçisi yaralandı

  • 0
  • 0
Ankara’da Karadeniz müzikleri yankılanacak

Ankara’da Karadeniz müzikleri yankılanacak

  • 0
  • 0

Yöresel çalgı tulumu şişirmek için kullanılan ağızlığın adı nedir?