Ayar: Bizi yok edemeyeceklerini göstereceğiz

Ayar: Bizi yok edemeyeceklerini göstereceğiz

  • 2
  • 1

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize mitinginde, Rize tarihinde hiç olmadığı kadar görkemli karşılanacağını vurgulayarak, “Bizi yok edeceklerini düşünüyorlar ama bizi yok edemeyecekler. Bunu yarın miting alanında ve 14 Mayıs’ta sandıklarda göstereceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 Mayıs (yarın), 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Rize'de hemşehrileriyle bir araya gelecek. 

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize’de gerçekleştireceği program öncesi Rize Takip mikrofonuna konuştu.

Türkiye’nin, bütün dünyanın ilgiyle izlediği ve merakla beklediği seçim sürecinde olduğunu dile getiren Ayar, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, tüm dünyada ilgi odağı olmuş durumda. Yarın miting alanında ve 14 Mayıs’ta sandıklarda halkımız Cumhurbaşkanının yanında olduğunu gösterecek. Yarınki mitingin, şimdiye kadarki en büyük miting olacağı bekleniyor. Biz bir sonraki rekoru kırana kadar rekor her zaman bizim” dedi. 

“YARIN TÜM RİZE’Yİ KİLİTLEYELİM”
Yarın için ilçeler ve teşkilatlar aracılığıyla duyurularını vatandaşlara ileteceklerini söyleyen Ayar, “Emniyetimizle ve bürokrasimizle yarın için tüm tedbirlerimizi alıyoruz. Yarın Rize’de hiç olmadığı kadar görkemli bir karşılama yaşanacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, buradan moral depolayarak gidecektir. Yurt içinde ve yurt dışında en uç kişiler bir araya gelerek Recep Tayyip Erdoğan’ı düşüreceklerini söylüyorlar. Biz de bizi yok edemeyeceklerini söylüyoruz. Bunu da yarın miting alanında ve 14 Mayıs’ta seçim sandıklarında göstereceğiz. Yarın sadece miting alanını değil tüm Rize’yi kilitleyelim. Cumhurbaşkanımıza gerekli sinerjiyi verelim. Yaşlısından gencine, kadınından erkeğine herkesi alana bekliyoruz. Tüm dünyaya mesajı vermek için yarın Rize Meydanı’nı, 14’ünde sandıkları dolduracağız” diye konuştu.

Haber: Cansu Şalambar

Haber :

  • Misafir

    Misafir

    Hayirdir savasmi cikti bizimm haberimiz yok hangi cephedesiniz birakin artik otekilestiirmeyi yoketmek filan abuk sabuk konusmalar bu kafa yuzunden bu geldik

    Cevap yaz
    03.05.2023 01:31
Yorum Yap

ÇAYKUR, alım fiyatını yükseltti

ÇAYKUR, alım fiyatını yükseltti

  • 0
  • 1
Rize’de 19 Mayıs masa tenisi turnuvası

Rize’de 19 Mayıs masa tenisi turnuvası

  • 0
  • 0

Çığ tehlikesi nedeniyle kış aylarında minaresi sökülen cami nerededir?