Avcı: Yeni Belediye Bloklarını büyük bir heyecanla ve gururla açacağız

Avcı: Yeni Belediye Bloklarını büyük bir heyecanla ve gururla açacağız

  • 0
  • 0

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı pazar günü düzenlenecek olan toplu açılış programı hakkında açıklamalarda bulundu. Avcı, Hikayesi 10 yıla dayanan yeni 'Belediye Bloklarını’ büyük bir heyecanla ve gururla açacağız” dedi.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek toplu açılış programı ve projeler hakkında açıklamalarda bulundu. 

Avcı, “Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı konuk edeceğiz. En önemli konumuz kentsel dönüşüm projesi olacak. Sahil kenarlarındaki binalarımızın deniz suyunun bina demirlerini korozyona uğratması nedeniyle hikayesi 10 yıla dayanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında olan ‘Yeni Belediye Bloklarını’ büyük bir heyecanla ve gururla açacağız. Tüm hemşehrilerimizi bu özel güne davet ediyorum. Ayrıca İller Bankası ile yaptığımız su yatırımları, barajlar ve karayolları gibi pek çok yatırımın açılışını da gerçekleştireceğiz” dedi. 

“Aydere 40 km uzunluğunda daha nitelikli bir yol yapacağız”
Kentsel dönüşüm projeleri yanı sıra Aydere yapılması planlanan projeler hakkında konuşan AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, “Milletvekili olarak seçildiğim günden beri, Ayder Yaylası'nın daha nitelikli bir yola kavuşması için uzun süredir verdiğimiz mücadele sonucunda, sayın Milletvekilimiz Harun Mertoğlu ve AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ile birlikte çalışmalarımızı tamamladık. Bu proje için sayın bakanımızla görüşmeleri tamamladık ve ihalesini gerçekleştirdik. Pazar günü temel atma töreni yapılacak ve Ardeşen'den Ayder Yaylası'na kadar 40 km uzunluğunda daha nitelikli bir yol yapacağız" ifadelerini kullandı.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Derepazarı Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

Derepazarı Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

  • 0
  • 0
Ardeşen Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

Ardeşen Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

  • 0
  • 0

Rize’nin yüzölçümü olarak en büyük ilçesi hangisidir?