Avcı, Rize Şehir Hastanesinin son durumunu açıkladı

  • 0
  • 0

Rize Şehir Hastanesi projesi hakkında bilgiler veren AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı, hastane inşaatında kazık çakma işlemlerine başlandığını açıkladı.

AK Parti Rize Milletvekili, katıldığı bir televizyon programında Rizelilerin merakla beklediği 350 bin metrekarelik alan üzerinde yapılacak olan Rize Şehir Hastanesi'nin son durumu hakkında bilgi verdi.

“RİZE’NİN 100 YILLIK İHTİYACINI KARŞILAYACAK”
Rize Şehir Hastanesinin inşa aşaması hakkında bilgi veren Milletvekili Avcı, “Son derece iyi bir şekilde ilerliyor, yetkili firmalarla geçen gün görüştüm. Hastanenin oturtulacağı alan netleştirildi. Kazık çakma işlemi başladı, 21 bin civarında kazık çakılıyor. Çok hızlı bir şekilde inşallah hastaneyi yapıp bitireceğiz. 350 dönümlük alan üzerinde şehir hastanesi yapıyoruz. Bunun mantığı da şudur, 100 yıl boyunca Rize’nin hasta ve hastane ihtiyacını karşılamak. Bugün 1000 yataklı başlarız, yarın öbür gün 2000-3000 yatağa çıkartırız, öyle bir potansiyel var orada” dedi.

“RİZE’NİN EN BÜYÜK SORUNU ARAZİ”
Rize’nin en önemli sorununun arazi sorunu olduğunu ifade eden Avcı, “Bize arazileri kamulaştırın, devlet değil misiniz diyorlar. Kamulaştırmakla sorun çözülmüyor aksine mağduriyet üretiliyor. İnsanlara oranın ederinden fazla para ödense bile yine mağduriyet oluşturuyor. Her ne kadar bu araziler çay arazisi, tarım arazisi gibi görünse de yarın öbür gün İnsanların çoluğunun çocuğunun evlerini yapacağı yerlerdir orası. Bizim dolguya yönelme nedenimiz biraz da bu sebeptendir” diye konuştu.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Uyuşturucu operasyonunda 2 kişi yakalandı

Uyuşturucu operasyonunda 2 kişi yakalandı

  • 0
  • 0
Çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

  • 0
  • 0

Diğer adı Akırgel olan şelalenin adı nedir?