Avcı: Rize Millet bahçesi, Türkiye’nin en büyük Millet bahçelerinden biri olacak

  • 0
  • 0

AK Parti Rize 1. sıra Milletvekili adayı Muhammed Avcı, Rize’de yapım aşamasında olan Millet bahçesi hakkında, “Türkiye’nin en büyük Millet bahçelerinden biri olacak“ dedi.

AK Parti Rize 1. sıra Milletvekili adayı Muhammed Avcı, Rize Millet bahçesi yapım süreci hakkında konuştu.

Millet Bahçesinin Rize’de en önemli projelerden bir tanesi olduğunu dile getiren Avcı, “Vatandaşımız, Millet bahçesini gelip görmeye fırsatı olmadığı için yapılan işin tam olarak farkında değil. Burada 600 dönümlük büyük bir alan üstünde Millet bahçesi inşa edeceğiz. Rize Millet bahçesi, Türkiye’deki en büyük millet bahçelerinden biri olacak. 4 ayrı ünitenin olduğu Millet bahçesinde aileler ve gençler güzel vakit geçirecekler” diye konuştu.

“BELEDİYE BLOKLARI ADETA AÇIK BİR AVM OLDU”
Kentsel dönüşüm kapsamında yenilenen Belediye bloklarında çalışmalarda sona gelindiğini belirten Avcı, “Rize’de vatandaşların en fazla rahatsız olduğu şey sosyal alanların yetersizliğiydi. Sosyal alanların genişletilmesi konusunda çok fazla talep vardı. Artık insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilecek sosyal alanlarımız oluşturuluyor. Belediye blokları adeta açık bir AVM oldu. Her konuda elimizden gelen her şeyi yapacağız. Emeği geçen herkese teşekkürler. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Haber: Cansu Şalambar

Haber :

Yorum Yap

Kütahya’da otobüs yolcusunun üzerinde uyuşturucu ele geçirildi

Kütahya’da otobüs yolcusunun üzerinde uyuşturucu ele geçirildi

  • 0
  • 0
Yığılca'da fener alayı düzenlendi

Yığılca'da fener alayı düzenlendi

  • 0
  • 0

Rize Atatürk Stadyumu'nda son golü hangi futbolcu atmıştır?