Avcı: Rize, dünyanın en önemli turizm merkezi olacak

  • 1
  • 2

AK Parti olarak Rize için oldukça önemli çalışmalar ve yatırımlar yaptıklarını vurgulayan AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, "Ağır ağır gidiyoruz ama bittiğinde Rize, dünyanın en önemli turizm merkezi olacak" dedi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili adayların çalışmaları hızla devam ediyor.

AK Parti Rize'den milletvekili adayları 1. sıradan Muhammed Avcı, 2. sıradan Harun Mertoğlu, 3. sıradan ise Yılmaz Katmer oldu.

AK Parti Rize 1. sıra Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, seçim süreci hakkında açıklamalarda bulundu. 

AK Parti olarak Rize için oldukça önemli çalışmalar ve yatırımlar yaptıklarını vurgulayan Avcı, "Çok önemli çalışmalar yaptık. Örneğin Rize'nin sabırsızlıkla beklediği Lojistik Merkezi Projesi 1 yıl içerisinde tamamlanacak. Öte yandan Şehir Hastanesi dolgusunu tamamladık. Depremden dolayı çalışmalarımız biraz gecikti ama İnşallah seçimden sonra en önemli işimiz Rize Şehir Hastanesi olacak. Deprem sonrası çalışmamızın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladığımız Rize Kentsel Dönüşüm Projelerimiz de hız kesmeden devam ediyor. Belediye Blokları'nın yanı sıra Pazar'da da kentsel dönüşüm çalışmalarımız sürdürülüyor. Ağır ağır gidiyoruz ama bittiğinde Rize, dünyanın en önemli turizm merkezi olacak. Çamlıhemşin Ayder Yaylası'nda restorasyon çalışmaları da yapıyoruz. Ayder'i asli kimliğine geri döndüreceğiz" diye konuştu.

"RİZE, AK PARTİ'YE REKOR DESTEK VERECEK"
Çalışmaların tüm kademelerinde Rizeli vatandaşlarla beraber olduklarını dile getiren Avcı, "Muhakak eksiklerimiz vardır. Elimizden geldiğince bütün yetkiyi vatandaşın leyhine kullandık. Vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık ve her zaman yanlarında olduk. Cumhurbaşkanlığı seçiminde zaten Rize'den çok yoğun bir tevecüh var. Herkes Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu söylüyor. Biz de çok mutlu oluyoruz. İnşallah Rize, milletvekili seçimlerinde de AK Parti'ye rekor destek vererek ve 3 milletvekili gönderecek. Şimdiye kadar elde edilen bütün verilerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda seçileceğini görüyoruz. Milletvekilleri seçimlerinde de hemşehrilerimizden alacağımız enerjiyle Rize için 3'te 3 tamamlayacağımızı düşünüyoruz" dedi. 

Haber: Cansu Şalambar

Haber :

  • Misafir

    Misafir

    Seçimden önce nerdeydi kendisi pek göremedikde .

    Cevap yaz
    26.04.2023 21:41
  • Misafir

    Misafir

    Cumhurbaşkanı ovit tünelini havalimanını yaptı siz vekil olarak oraları çalıştıramıyorsunuz. Yazık oluyor Rizemize

    Cevap yaz
    26.04.2023 18:11
Yorum Yap

Vali Baydaş Yeşilay yönetim kurulu toplantısına katıldı

Vali Baydaş Yeşilay yönetim kurulu toplantısına katıldı

  • 0
  • 0
Çaykur Rizespor, Kasımpaşa’yı ağırlıyor

Çaykur Rizespor, Kasımpaşa’yı ağırlıyor

  • 0
  • 0

1939 yılında Rize'den ilk olarak hangi şehir ile telefon görüşmesi yapılmıştır?