Avcı müjdeyi verdi, İkizdere’ye doğalgaz geliyor

Avcı müjdeyi verdi, İkizdere’ye doğalgaz geliyor

  • 1
  • 1

Rize AK Parti milletvekili Muhammed Avcı, Rize’nin İkizdere ilçesine doğalgazın geleceğine dair müjdeyi verildi.

AK Parti milletvekili Muhammed Avcı, Rize’nin İkizdere ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İlçeye gelerek incelemelerde bulunan Avcı, ”İkizdere’de vatandaşın bizden en büyük talebi doğalgazdı. Belli kurumlar arası görüşmeleri sağlayabilmek adına bütün sorumlularla bir araya geldik ve planlamalar yaptık. Amacımız en kısa zamanda ilçenin doğalgaza kavuşturulması ve vatandaşın bu rahatlığa ulaşmasıdır. Şimdiden emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu. 

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ilçede yaşanan doğalgaz dağıtım istasyonu yer sıkıntısı hakkında devlet kurumlarından destek istediklerini belirterek, “Muhammed vekilim konuya çok hassas yaklaştı ve gerekli kurum amirlerini organize edip ve kendisi de bizzat gelip ilgili alanda kurum amirleriyle beraber istişarelerde bulundu ve büyük destek verdi. Hazır vekilimi yakalamışken ihalesi yapılan köprü projemiz, İkizdere girişindeki karayolu geçiş güvenliği ve halkımızın güvenliği için “yar” ı duvar yapma isteğimizi ve İkizdere’den zorlu santrala kadar dere ve yol kenarını bisiklet yolu, yürüyüş yolu ve rekreasyon alanı projemiz için destek istedik. Sayın vekilim her üç projeye de son derece olumlu yaklaştı gerekli talimatları ilgili kurum müdürlerine verdi, destek ve takipçisi olacağını söyledi” ifadelerine yer verdi. 

Haber : Cansu Şalambar

  • Misafir

    Misafir

    İşi yapan MHP belediyesi üstüne alan AKP yazık çaykuru açtılar ikizdereli içinde yok denecek kadar az yaptıkları toplantıda ikizdereli yok bile ve İkizdere her seçimde ya birinci yasa ikinci cikiyor yazık ne yazık

    Cevap yaz
    14.06.2023 10:27
Yorum Yap

Palut: Samsunspor maçıyla tekrar yükselişe geçmek İstiyoruz

Palut: Samsunspor maçıyla tekrar yükselişe geçmek İstiyoruz

  • 0
  • 0
Rize'de kurtuluş anıtı ve yeni tören alanı tamamlandı

Rize'de kurtuluş anıtı ve yeni tören alanı tamamlandı

  • 0
  • 0

Gindeş Şelalesi Rize'nin hangi ilçesindedir?