Avcı: Derepazarı'nda bir otoriteye ihtiyaç var

Avcı: Derepazarı'nda bir otoriteye ihtiyaç var

  • 0
  • 0

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, "Derepazarı'nda bir otoriteye ihtiyaç var. O otoriteyi adaletle yönetecek olan kişinin adı da Şaban Kalça'dır" dedi.

Avcı, Rize'de katıldığı bir televizyon programında seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Partilerinden Derepazarı'nda aday gösterilmemesinin ardından MHP'den belediye başkan adayı olan eski ilçe başkanları Ekrem Köse hakkında konuşan Avcı, şu ifadeleri kullandı:

"Erkan başkanı şahsi olarak çok severim. Kendisine, 'Cumhurbaşkanımız nihayetinde böyle bir karar veriyor, gel sen de başkan yardımcısı ol, istemiyorsan gel il genel meclis üyesi ol' dedik. Tarz olarak böyle bir insan da değildir. 'Ben böyle küstüm, darıldım başka yere gidiyorum demez.' Etrafındaki insanlar bunu rahat bırakmıyor. Yıllarca ilçe başkanlığımı yapmış birine kötü laf söyleyemem. Kendisi çok severim ama büyük hata yapmıştır."

Derepazarı'ndan aday gösterilen Şaban Kalça'nın doğru aday olduğuna değinen Avcı, "Derepazarı'nın akıllı, mantıklı ve rasyonel bir iradeye ihtiyacı var. Derepazarı'nda iş şirazeden çıkmış durumda. Gidin hemşehrilerimizle konuşun. Ben konuşuyorum. Şaban beyin geçmişte 15 yıl belediye başkanlığı yaptığı dönemde ortaya koyduğu eserler ve son derece disiplinli bir yönetimi var. Bizim anketlerimizde de birinci çıktı. Onun için aday yaptık zaten. Derepazarı'nda bir otoriteye ihtiyaç var. O otoriteyi adaletle yönetecek olan kişinin adı da Şaban Kalça'dır." diye konuştu.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Rize'de sağlık çalışanları 'sessiz yürüyüş' ile İsrail'i protesto etti

Rize'de sağlık çalışanları 'sessiz yürüyüş' ile İsrail'i protesto etti

  • 0
  • 0
Çamlıhemşin’nin ilginç köy isimleri

Çamlıhemşin’nin ilginç köy isimleri

  • 0
  • 0

Rize'de ilk çay fabrikası hangi yıl faaliyete geçmiştir?