Avcı: Çayeli Devlet Hastanesi’ni yenileyeceğiz

  • 0
  • 0

AK Parti Rize 1. sıra Milletvekili adayı Muhammed Avcı, Rize’de yapılmakta olan çalışmaların olduğunu belirterek Çayeli Devlet Hastanesi’nin yenileneceğini söyledi.

AK Parti Rize 1. sıra Milletvekili adayı Muhammed Avcı, Rize’de yapılan çalışmalar hakkında Rize Takip mikrofonlarına konuştu.

Yavaş yavaş bütün talepleri yerine getirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını dile getiren Avcı, “Şehir hastanesi için Sağlık Bakanı Yardımcısı’nı davet ettik. İnşallah birkaç gün içinde burada olacak. Şehir hastanesinin dolgu çalışmalarının büyük bir kısmını tamamladık ve ihalesine geçeceğiz. Deprem olmasaydı önceden olacaktı ama biraz aksadı. Öte yandan Çayeli Devlet Hastanesi’ni yenileyeceğiz. Güneysu Devlet Hastanesi’nde çalışmayı tamamladık. İhalesini gerçekleştireceğiz. Rize’de sağlık standartlarını yükselteceğiz” dedi.

“Samsun-Sarp Projesi Rize’nin en önemli yatırımlarından olacak”

Çok yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyleyerek Rize’de esnaf odalarını ve köylere ziyaretleri sürdürdüklerini dile getiren Avcı, “Rize’de hemşehrilerimizle beraber olduk. Vatandaşımızın ilgilerini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Son dönemde Rize’de çok büyük projeler yaptık. Ovit Tüneli’nden başlayıp havalimanı, şehir hastanesi, lojistik merkezi, kentsel dönüşüm gibi birçok projeyi içeren yatırım ağı oluşturduk. Sonuncu olarak ise Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun da açıkladığı Samsun-Sarp Proje çalışmalarını başlattık. İnşallah Rize’deki tüm milletvekillerimizle beraber çalışma içerisinde olacağız. İnşallah 1 seneden biraz fazla sürede tamamlandıktan sonra Rize’de en önemli yatırımlardan olacak” diye konuştu.

Avcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rizeli hemşehrileriyle frekansının çok başka olduğunu ve her geçen gün güçlenerek devam ettiğini söyledi.

Haber: Cansu Şalambar

Haber :

Yorum Yap

ÇAYKUR'un randevulu çay alım sistemine geçmesi üreticiyi sevindirdi

ÇAYKUR'un randevulu çay alım sistemine geçmesi üreticiyi sevindirdi

  • 0
  • 0
Bolu'da yangın çıkan traktörde hasar oluştu

Bolu'da yangın çıkan traktörde hasar oluştu

  • 0
  • 0

2021 yılında kaybettiğimiz 'Cimilli İbo' adıyla bilinen Rizeli sanatçı?