Ardeşen'in eski ve yeni başkanı el ele

  • 0
  • 0

CHP'den Ardeşen Belediye Başkanı seçilen Enver Atagün, görevi devraldı.

İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alan Atagün, daha sonra geldiği Ardeşen Belediye Başkanlığı önünde personel tarafından karşılandı.

AK Parti'li eski Belediye Başkanı Avni Kahya, başkanlık makamındaki törende görevi Atagün'e devretti.

Makamdan el ele tutuşarak çıkan Enver Atagün ve Avni Kahya, bina önündeki vatandaşları selamladı.

Kahya, görüşler farklı olsa da Ardeşen'in kazanması için her zaman mücadele ettiğini söyledi.

Kazanmak istenilenin bir olduğunu belirten Kahya, "Enver kardeşimin çok fazla başarılı olmasını istiyorum. Sonuçta Ardeşen kazanacak. Ben de Enver kardeşim ile yarışa devam edeceğim. Bu Ardeşen'e kazandıracak. Ardeşen halkına teşekkür ediyorum. Pandemideki duruşu, deprem dönemindeki tutumları dolayısıyla bütün hakkım helaldir." dedi.

Atagün ise herkese teşekkür ederek, "Avni başkanımıza gösterdiği ilgi ve hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Artık görev benim omuzlarımın üzerinde. Ben de çalışıp Ardeşen'i en güzel şekilde yöneteceğimize söz veriyorum." diye konuştu.

Haber : AA

Yorum Yap

ÇAYKUR mevsimlik işçi başvuru tarihi belli olmadı

ÇAYKUR mevsimlik işçi başvuru tarihi belli olmadı

  • 0
  • 0
Emniyet müdürünün minik misafirleri

Emniyet müdürünün minik misafirleri

  • 0
  • 0

Çağlayan Köprüsü Rize'nin hangi ilçesindedir?