Ardal, CHP'nin Rize'den Milletvekili Çıkaracağına İnanıyor

Ardal, CHP'nin Rize'den Milletvekili Çıkaracağına İnanıyor

  • 1
  • 2

CHP Rize'den milletvekili aday adayı olan Nurdan Tavukçuoğlu Ardal, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Millet İttifakı ile birlikte partilerinin milletvekili çıkaracağına inandığını belirtti.

Ardal, Rize Takip'e özel yaptığı açıklamada, "Rize'de Millet İttifakı'nın CHP'nin 5 aday adayından başka aday belirleyeceğini düşünmüyorum. Adaylarımızdan hangisi aday gösterilirse gösterilsin 6'lı masadaki ittifak partileri bu adaya destek verecektir" dedi.

"Rize'den CHP 2 milletvekili kazanacak"
CHP Rize'den 1 aday garanti çıkacağını söyleyen Ardal, "Rize'den bir buçuk aday beklediğimi söyleyebilirim. Buçuk ne tarafa gider bilmiyorum. Amacımız buçuğu ittifaka kaydırıp kendi safımıza çekebilmek. Bunun için 6 partinin bir arada bu gücü göstermesi gerek. Birlike adım atarsak iki milletvekilini de alacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Ardal: Rize kazanacak
Mücadele edilebilir ama karar noktasına gelindiğinde karar mekanizması olarak genel merkezin olduğunu ifade eden Ardal, "6'lı masanın liderleri bir araya geldiğinde doğru insanları tercih edeceklerdir. Genel merkez doğru takdiri verecektir. Herkes hedefe kitlenmiş durumda. Hangisi olursa olsun fark etmez. Rize kazanacak" diye konuştu. 

Haber: Cansu Şalambar

 

Haber :

  • Misafirha

    Misafirha

    Hamidiye zırhlısı rizeyi bombaladığından bugüne rize CHP millet vekili çıkaramadı bilin istedim rizeli unutmaz

    Cevap yaz
    30.03.2023 19:50
  • Misafir

    Misafir

    Nurdan TAVUKÇUOĞLU ARDAL RİZE’mizin çok önemli bir misyonu üstlenmesinde, önemli bir kişiliktir. Cumhuriyet tarihi boyunca KADIN M.Vekili çıkaramamış 20 ilden biri RİZE. Ve 1980 yılından bu yana C.H.P. RİZE’den vekili çıkaramamış. Görünen o ki bu seçimde RİZE 1 veya 2 C.H.P.’li M. Vekilini ANKARAYA gönderecek. Cumhur ittifakının Kadın haklarını yok sayan, Kadının toplumdaki misyonunu ortadan kaldırmak isteyen ve kadını ötekileştiren unsurları içine alarak genişlemeye çalışan kirli bir ittifakı haline dönüşmesine en iyiyanıt, o kirli ittifakın başının memleketinden bir kadın vekilin Ankaraya göndermektir. NURDAN TAVUKÇUOĞLU ARDAL bu anlamda RİZE’nin şansıdır.

    Cevap yaz
    29.03.2023 21:15
Yorum Yap

Tunca beldesinde çıkan arazi yangını söndürüldü

Tunca beldesinde çıkan arazi yangını söndürüldü

  • 0
  • 0
Türkiye nüfusunun yüzde 26'sı çocuk

Türkiye nüfusunun yüzde 26'sı çocuk

  • 0
  • 0

Recep Tayyip Erdoğan hangi yıl doğmuştur?