Apple, iPhone 15’lerin sorunlu olduğunu kabul etti

Apple, iPhone 15’lerin sorunlu olduğunu kabul etti

  • 0
  • 0

iPhone 15’i piyasaya süren Apple firması telefonlardaki aşırı ısınma problemini kabul ederek bunun İOS işletim siteminden kaynaklı bir sorun olduğunu duyurdu.

Geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen Apple, iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max dahil olmak üzere iPhone 15 serisinin dört modelinde aşırı ısınma probleminin olduğu doğrulandı.

Apple, iPhone 15’teki aşırı ısınma sorununu kabul ederek bu durumun sebeplerini açıkladı. Şirket, bu sorunun ‘iOS 17’ işletim sistemindeki bir hata, iPhone 15’e yüklenen mobil uygulamalardaki bir hata ve ilk yazılım yükleme işlemi sırasında oluşan ısı etkileşimi sonucunda meydana geldiğini belirtti.

ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Apple, açıklamasında  “Bu sorun, gelecekteki bir yazılım güncellemesiyle çözülecektir. Bu sorunu çözmek için çalışıyoruz.” Ayrıca Apple, üçüncü parti uygulamalar arasında Instagram, Uber ve ‘Asfalt 9’ oyununun da bulunduğunu ve bu uygulamaları geliştiren şirketlerle iş birliği yaparak sorunu çözmeyi planladığını belirtti.

Açıklamaların devamında Apple “Ürünü ilk kez satın aldıktan sonra yazılım yükleme veya önceki telefondaki verileri yeni telefona aktarma işlemi sırasında, arka planda hızlı bir şekilde artan etkinlikler nedeniyle aşırı ısınma yaşandığı da doğrulandı.” Firma, bu tür durumların gelecekteki yazılım güncellemeleriyle giderilerek iPhone 15’in performansının düşmemesi için çalışacaklarını ifade etti.

Haber :

Yorum Yap

ÇAYKUR’da başvuru başladı: İşte başvuru şartları

ÇAYKUR’da başvuru başladı: İşte başvuru şartları

  • 1
  • 0
Ordu’da kaçak tütün mamulleri operasyonu

Ordu’da kaçak tütün mamulleri operasyonu

  • 0
  • 0

Yöresel çalgı tulumu şişirmek için kullanılan ağızlığın adı nedir?