Amasya'da sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor

Amasya'da sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor

  • 0
  • 0

Amasya'da planlanan programlar dahilinde asfaltlama çalışmaları sürüyor.

İl merkezindeki Akbilek ve Hacılar meydanında bulunan alanlarda Amasya Belediyesi ekiplerince asfaltlama çalışmaları yapılıyor.

Vatandaşların konforlu bir yolculuk yapabilmesi için ana yolları ve caddeleri sıcak asfaltla buluşturmak için mesai harcayan ekipler, sezon kapanmadan ihtiyaç görülen güzergahları tamamlamayı hedefliyor.

Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, kent merkezinde yaşayan vatandaşların toz ve çamurdan kurtulmaları için ekiplerin gece gündüz mesai yaptıklarını söyledi.

Ekiplerin yürüttüğü çalışmaları vatandaşların memnuniyetle karşılamalarından mutluluk duyduklarını belirten Sevindi, "Ekiplerimiz, öncelikle belirlenen bir program dahilinde ilimizdeki yolları ring halinde tarayarak ivedilikle yapılması gereken bozuk satıhları tespit edip bu alanlarda asfaltlama çalışması gerçekleştiriliyor. Kent merkezinde yollarda oluşan çukurların vatandaşlarımızı, özellikle sürücülerimizi mağdur etmemesi için başlattığımız yol iyileştirme çalışmalarımız sürüyor. Bazı mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar, trafik konforunu rahatsız ederken, araç sürücülerine de zor anlar yaşatabiliyor. Bunun önüne geçebilmek için mahallelerimizdeki yollarda asfaltlama çalışmalarını yaparak sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmeleri için gayret gösteriyoruz. Ekiplerimiz, durmaksızın gösterdiği faaliyetlerle her yere yetişmeye çalışıyor." ifadelerini kullandı.

Haber : AA

Yorum Yap

Çaykur Rizespor'un en istikrarlı futbolcuları

Çaykur Rizespor'un en istikrarlı futbolcuları

  • 0
  • 0
Samsun'da 6 kilo 930 gram kubar esrar ele geçirildi

Samsun'da 6 kilo 930 gram kubar esrar ele geçirildi

  • 0
  • 0

Deremezra Yaylası Rize'nin hangi ilçesindedir?