Aksoy: Rizespor ortak değerimizdir

Aksoy: Rizespor ortak değerimizdir

  • 1
  • 0

Bir yıl aranın ardından yeniden Süper Lig’e yükselen Çaykur Rizespor’u tebrik eden Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (RESOB) Başkanı Güven Aksoy, şehrin markası olan Rizespor’un, ortak bir değeri olduğunu söyledi.

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Güven Aksoy, Süper Lig’e yükselen Çaykur Rizespor’u tebrik etti.

Çaykur Rizespor’un hak ettiği Süper Lig’e yükselmesinden dolayı şehirde mutluluğun yaşandığını dile getiren RESOB Başkanı Güven Aksoy, “Geçen sezon ne yazık ki istenmeyen bir şekilde Süper Lig’den bir alt lige düşmenin hüznünü yaşadık. Yapılan yanlışlar ve futbol sahasında bir artı bir her zaman iki yapmıyor. En küçük olumsuzluk hatalı transfer ve yönetimsel yanlışlar beraberinde kötü neticelere neden olabiliyor. Biz bu sonucu yaşadık fakat yılmadık ve bu sezon yeniden ait olduğumuz lige geri döndük. Ben emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bu şehrin en önemli markalarından biri olan Rizespor’a Süper Lig’e başarılar diliyorum” dedi. 

Geçmişte yaşanan başarısızlıklardan ders çıkartılması gerektiğini belirten Başkan Aksoy, “Bu sezon başında göreve gelen İbrahim Turgut başkanımız özverili bir performansla küme düşmüş bir takımı aldı ve bir üst lige çıkarttı. Ben kendisine ve özverili çalışmalarından dolayı ekibine teşekkür ediyor, tebrik ediyorum. Rizeli futbolu seviyor. Geçmiş tarihi ta 1953’lere ulaşan köklü bir kulüptür Rizespor. Artık alt yapıdan üst yapıya kadar ayakları yere sağlam basan bir spor kulübü modeline dönmeliyiz. Bunu başaran kulüpler model alınabilir. Bölgemizdeki yetenekler keşfedilmelidir. İnanıyorum ki biz bunu başaracak enerjiye sahibiz. Hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

Haber : Cansu Şalambar

Yorum Yap

EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar

EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar

  • 0
  • 0
Yurdun 3. katından düşen öğrenci hayatını kaybetti

Yurdun 3. katından düşen öğrenci hayatını kaybetti

  • 0
  • 0

Ç. Rizespor'da 'en fazla gol atan' yabancı uyruklu futbolcular, hangi ülkedendir?