AK Parti’de Karadeniz Bölgesi Avcı’ya emanet

AK Parti’de Karadeniz Bölgesi Avcı’ya emanet

  • 1
  • 0

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararı ile AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı ve Karadeniz Bölge Başkanlığı görevine devam edecek.

AK Parti’nin gerçekleştirdiği 4. Olağanüstü Büyük Kongresi sonrasında yapılanma devam ediyor.

Yeniden teşkilat başkanlığına atanan Rizeli Erkan Kandemir, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a başkan yardımcıları listesini sundu.

Erdoğan, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı’yı, Kandemir’in önerisi ile yeniden Karadeniz Bölge Başkanlığı görevine getirdi.

Avcı, kendisine duyulan güvenden mutlu olduğunu kaydederek, "Teşkilat Başkan Yardımcılığı ve Karadeniz Bölge Başkanlığı görevine yeniden layık görmelerinden ötürü Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Teşkilat Başkanı Sayın Erkan Kandemir’e şükranlarımı sunuyorum. En kısa sürede koordinatörlerimizi yeniden belirleyerek 18 il 197 ilçede çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Rabbim mahcup etmesin." şeklinde konuştu.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 kişi tutuklandı

Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 kişi tutuklandı

  • 0
  • 0
Yaş çay sezonu başlıyor

Yaş çay sezonu başlıyor

  • 0
  • 0

Rizespor'un efsane futbolcusu Hüsnü Kürkçü, yeşil – mavili takım dışında sadece hangi takımda forma giymiştir?