Yeni acil servis binası hızla yükseliyor

  • 0
  • 3

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümünde yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Geçtiğimiz aylarda yıkımı gerçekleştirilen Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümünde,  yeni binanın inşası için çalışmalar aralıksız sürüyor. 

Üst katının yoğun bakım ünitesi olarak kullanılacağı, 2 katlı modern bir acil servis olarak hastalara hizmet verecek olan projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Ayrıca dün yapılan RTEÜ Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti toplantısında mevcut ameliyathanenin tadilatı yapılması, yoğun bakım servis ve odalarının genişletilmesi konusunda karar alındığı öğrenildi.

 

Haber :

  • Misafir

    Misafir

    Belediyeye ait mobese kamarasindan bakiyorum,otoparkın yanindan yaya kaldirimin bulunduğu alandan ufak tefek ağaçlar kesilmiş.Burdan araç yolumu veya bu alana hastane için binami yapilaçak bu konuda bilgisi olan varmi.

    Cevap yaz
    20.03.2023 14:00
  • Misafir

    Misafir

    Hem hastalar hemde çalişanlar için araştirma hastanesi acili yetersizdi yapilmazi elzem olan bir yatirimdi.rize takip olarak haberlerinizi ilgiyle takip ediyorum net ve guzel görüntüler için teşekkürler.şehir hastanesinin dolgu alani ile yeni görüntüler ve inşaatin ne zaman başliyacağiyla ilgili bilgi baylaşmanizi,lojistik merkezin son haliyle ilgili görüntu paylaşmanizi bekler teşekkür eder iyi yayinlar dilerim.

    Cevap yaz
    18.03.2023 15:46
  • Misafir

    Misafir

    İstanbul da ikamet ediyorum lakin Rize'de kırık dolasiyla r.tayip Erdoğan Hastanesi'nde ameliyat oldum lakin hastane kullanım açısından hizmet açısından da olsada olmasa da olur Kafa yapısıyla yönetiliyordu. Biliriz ki hastaneler yönetimiyle personeli ile insanlara hizmet için ordalar hastanelerde başı boslululuk olamaz. Çalışan personel sadece maaş almak için ordalar sanki hizmet sıfır di Tek dileğimiz personeli eğitimli ve temizlik birimleriyle iyi Bir konuma Gelir Hasta yer birim aramaz yer birim hastanın ayağına Gelir hasta İlk hastaneye geldiğinde hastane güven vermelidir.. Her bölümün yapması gereken ekip ekipanlar aynı yerde olmalı hasta dolaşmak zorunda olmamalı.. İYİ Bir hastane olması dileklerimizle.. Saygılarımla

    Cevap yaz
    18.03.2023 11:08
Yorum Yap

Mahzen-29 operasyonlarında 32 şüpheli yakalandı

Mahzen-29 operasyonlarında 32 şüpheli yakalandı

  • 0
  • 0
2 katlı müstakil evde yangın çıktı

2 katlı müstakil evde yangın çıktı

  • 0
  • 0

Son olarak Rizespor forması giyen, 2020'de mide kanserinden yaşamını yitiren futbolcu?