Yazar Balpınar, Rize'de Öğrencilerle Buluştu

Yazar Balpınar, Rize'de Öğrencilerle Buluştu

  • 0
  • 0

Rize Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında şehirde uygulanan 'Kitap Okuma ve Paylaşım' etkinliğinde öğrenciler, 'Yeryüzünün Kalbi' kitabının yazarı Özgür Balpınar ile söyleşide bir araya geldi.

Rize Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında öğrencileri kitap okumaya teşvik etmek, milli ve manevi değerleri yüksek bireyler yetiştirilmesine destek vermek amacıyla merkez ilçede bulunan 35 okuldan 400 öğrenci ve 35 öğretmen olmak üzere toplam 435 kişi ile kitap okuma projesi gerçekleştiriliyor. 

Proje sonunda 35 okulda toplam 2 bin 610 kitap öğrencilere dağıtılacak, toplamda 130 bin 500 TL değerindeki hediye çekleri öğrencilerimize ve öğretmenlerimize takdim edilecek. 

Proje kapsamında 'Yeryüzünün Kalbi' kitabının yazarı Özgür Balpınar, İsmail Kültür Merkezi'nde düzenlenen söyleşide 35 okuldan gelen 400 öğrenci ile buluştu. 

Söyleşinin ardından Balpınar, öğrencilerin kitaplarını imzaladı. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Bizleri kırmayarak ilimizi ziyaret eden değerli yazarımız Özgür Balpınar'a ve söyleşiye katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz." denildi.

Haber :

Yorum Yap

Son bir haftada 108 terörist etkisiz hale getirildi

Son bir haftada 108 terörist etkisiz hale getirildi

  • 0
  • 0
Çıkan yangında 2 ev kullanılamaz hale geldi

Çıkan yangında 2 ev kullanılamaz hale geldi

  • 0
  • 0

Rize'de 1993-2010 yılları arasında Atmaca ve Fırtına adlı silahların üretildiği fabrika hangi ilçedeydi?