Yağcıtekin Aday Adaylığını Açıkladı

Yağcıtekin Aday Adaylığını Açıkladı

  • 2
  • 0

AK Parti Rize Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin, milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Yağcıtekin, AK Parti İl Başkanlığına yoğun bir kalabalıkla giderek burada başvuru belgesini, AK Parti İl Başkan Vekili Ali İmran Büyük'e teslim etti.

Başvuru ardından Sema Yağcıtekin adaylık için kendisini yalnız bırakmayanlara hitap ederek şunları söyledi:
''2013 yılında Ak Parti Rize Merkez ilçe yönetim kurulu üyesi olarak başladığım aktif siyasi hayatıma, 2015 yılından itibaren İl Kadın Kolları Başkanı olarak devam etmekteyim. 
14 Mayıs 2023’te yapılacak olan 13. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için AK Parti RİZE  İl Başkanlığı’na Milletvekili aday adaylığı başvurumu tamamlamış bulunmaktayım.

Her daim gece gündüz demeden hizmet ettiğim AK Davamıza bu yolda da hizmet etmekten onur ve şeref duyacağımızı,  siz değerli Rizeli hemşerilerime bildirmek isterim. 
Bu hayati önem taşıyan seçimde de her zaman olduğu gibi el ele, kol kola, omuz omuz vererek yine başarılarla dolu bir seçim süreci için tüm gayretimizle birlikte çalışacağız. 
Bu anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan aileme, aile dostlarıma, Ak parti kadın kollarında  8 yıl birlikte çalıştığımız fedakar hanımlarımıza, teşkilatımıza, basınımıza ve tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür  ediyorum. 
Allah yar ve yardımcımız olsun…
Dua ve desteklerinizi bekliyorum. 
Sevgi ve saygılarımla....''

Haber :

Yorum Yap

Minik öğrenciler trafik bilinci için eğitim aldı

Minik öğrenciler trafik bilinci için eğitim aldı

  • 0
  • 0
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de yayımlandı

Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de yayımlandı

  • 0
  • 0

Rizespor'un profesyonel liglerde karşılaştığı ilk takım hangisidir?