YRP Genel Başkanı Erbakan Rize’ye Gelecek

YRP Genel Başkanı Erbakan Rize’ye Gelecek

  • 1
  • 0

Yeniden Refah Partisi (YRP) Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın 24 Ekim tarihinde Rize’ye geleceğini söyledi.

Rize Takip'e konuşan Zerdeci, partisinin genel başkanı Erbakan'ın Rize programı hakkında şu bilgileri verdi:

"Genel başkanımız sandık baş müşahitleri ve mahalle, köy başkanlarıyla toplantı yapmak için 24 Ekim’de Rize’ye gelecek. Aynı zamanda ertesi gün de 4 tane ilçemizde ziyaretlerimiz olacak. Ardeşen ilçemiz, Pazar ilçemiz, Çayeli ilçemiz ve merkez ilçemizde esnaflarla birlikte halkla bir araya gelecek. 2 günlük bir Rize programımız olacak. Başkanımız 5 ille program yapıyor. Bunlardan bir tanesi de Rize ilimizdir."

"Bundan sonra Yeniden Refah Parti'siz iktidar olmayacağı gözüküyor"

Rize’deki teşkilat çalışmaları hakkında konuşan Zerdeci, "Rize’de ilçe başkanımız olmayan yer yoktur. Bütün ilçelerimizi tamamladık. Bir iki ilçemiz dışında diğerleri aktif durumdadır. Şu anda Rize’de yaklaşık 5 bine yakın üyemiz. Resmiyette yok ama elimizde olan 5 bin üyemiz var. Aynı zamanda halkımızın çok büyük teveccühü var. Bizim tahmin ettiğimizden daha fazla bir teveccüh var. Bu insanların çoğu büyük kesimde ikinci parti olarak gören kesimdir. Bu da bizim için güzel bir durum. İnşallah memleketimizin sorunlarına çözüm olacağız. Bundan sonra Yeniden Refah Parti'siz iktidar olmayacağı gözüküyor. Ya ilk olacağız ya da ilk ve orta olacağız. İnşallah bu şekilde ülkenin yönetiminde bizim de payımız olacak’’ ifadelerini kullandı.

‘‘Genel Başkanımız ile sürekli istişare halindeyiz’’

Genel başkan Erbakan ile Rize’nin sorunlarını sürekli istişare halinde görüştüklerini belirten Zerdeci, ‘‘Şu anda bizim parti programımızda 81 ile 180 ağır sanayi yatırım programımız var. Yani her il için genel merkezimizde uzmanlarımız, hocalarımız, bilim insanlarımız her il için yapılacak yatırımlar ile ilgili çalışmalar yapıyorlar. Genel merkezimizin yaptığı çalışmalarda Türkiye’nin sorunları ve sorunların çözümleriyle ilgili ciddi çalışmalar bunlar. Bunlar iki kitapta hazırlanmış. Yani iki tane kitapçık hazırlamış. İşte bunlar bizim işimiz inşallah. Genel başkanımız ile sürekli istişare halindeyiz’’ diye konuştu.

‘‘Halkımızın dertlerini dinleyip, dertleriyle dertleneceğiz’’

Genel anlamda özel bir ziyaret olmayacağını dile getiren Zerdeci; ‘‘İçeride yapacağımız esnaf ziyaretlerini halkımızla beraber görüşeceğiz. Halkımızı dinleyeceğiz. Genel başkanımız bu konudaki çalışmalarını her yerde yapıyor, Rize’de de aynısını yapıyor. O şekilde halkımızla bir araya geleceğiz. Halkımızın dertlerini dinleyip, dertleriyle dertleneceğiz.’’ dedi.

Haber :

Yorum Yap

Evinde yangın çıkan 94 yaşındaki kişi öldü

Evinde yangın çıkan 94 yaşındaki kişi öldü

  • 0
  • 0
MSB: Pençe-Kilit Harekatı'nda bugüne kadar 931 terörist etkisiz hale getirildi

MSB: Pençe-Kilit Harekatı'nda bugüne kadar 931 terörist etkisiz hale getirildi

  • 0
  • 0

Rize 1470'te kim tarafından fethedilmiştir?