Vali Çeber'den '14 Mart' Mesajı

Vali Çeber'den '14 Mart' Mesajı

  • 2
  • 0

Rize Valisi Kemal Çeber, '14 Mart Tıp Bayramı' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Çeber'in mesajında şu ifadeler yer aldı:

"İnsanın temel haklarından biri olan sağlıklı yaşam hakkı, nitelikli bir toplumun en önemli unsurudur. 

Vatandaşların kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması, kamu sağlığının korunması ve mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi sosyal devlet olmanın en önemli ilkelerindendir. Devletimiz vatandaşlarına sağlıklı yaşam imkânı sağlamayı, hızlı ve kaliteli bir sağlık hizmeti sunmayı en öncelikli görevlerinden birisi olarak görerek, sağlık sektöründe çok önemli reform ve yatırımları hayata geçirmekte, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden en üst düzeyde faydalanması noktasında gelişmiş ülkeleri dahi kıskandıran başarılara imza atmaktadır. 

Hekimlerimizin ve her düzeydeki sağlık çalışanlarımızın üstlendikleri büyük sorumluluğun bilinciyle gösterdikleri titiz ve insanüstü gayretler her türlü övgünün üzerindedir. Bir canı kurtarmayı, bütün insanlığı kurtarmakla eşdeğer sayan anlayışın sahipleri olarak bizler; din, dil, ırk, renk, mevki, makam gözetmeksizin insana hizmeti ve insanın derdine derman olmayı insani ve mesleki bir görev olarak bilen sağlık çalışanlarımızın çalışmalarının paha biçilemez olduğunu çok iyi bilmekteyiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle; insan hayatını her şeyin üstünde tutan, zorluklara aldırmadan fedakârca vatandaşlarımıza kaliteli ve etkin hizmet sunan, değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, en az kendileri kadar fedakâr aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmelerini diliyorum."

Haber :

Yorum Yap

Sürmene Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

Sürmene Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

  • 0
  • 0
Rize'de çay bahçesinde yamaçtan düşen kişi yaralandı

Rize'de çay bahçesinde yamaçtan düşen kişi yaralandı

  • 0
  • 0

RTEÜ'lü akademisyenlerin Sason Çayı'ndaki keşfini sosyal medyasından paylaşan dünyaca ünlü aktör?