Usta: Gübre Fabrikası Yapılmasından Yanayız

Usta: Gübre Fabrikası Yapılmasından Yanayız

  • 0
  • 1

Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Usta, İl Genel Meclisi'nin çay çöpünden organik gübre üretilmesi konusunda girişim başlatmasının ardından, "Projeyi daha kapsamlı ve entegreli bir şekilde ele alınarak Hayvancılıkta dahil edilerek, gübre fabrikası yapılmasından yanayız." diye konuştu.

Usta yaptığı yazılı açıklamada, "Bir yıl önce kimyasal gübreden topraklarımızı, çayımızı ve üreticilerimizi kurtarmak için canlı yayın programlarında, basın açıklamalarımızda ve her defasında üstüne defalarca durduğunumuz organik gübre fabrikası projemizle ilgili çalışma başlatılması memnuniyet verici Biz bu çalışmada projeyi daha kapsamlı ve entegreli bir şekilde ele alınarak hayvancılıkta dahil edilerek, gübre fabrikası yapılmasından yanayız. Zaten gerekli kapsamı projemiz var, bunu İl Genel Meclisi Başkanı Sayın İbrahim Türüt Bey tekrar paylaşacağız" dedi.

ÇAYKUR'un da bu projeye dahil edilmesi gerektiğini belirten Usta, "Oluşturulacak marka, ÇAYKUR organik gübre olmalıdır. Bu vesileyle de yine bizim çözüm ürettiğimiz ve sesleri olduğumuz mevsimlik işçilerimizin bir kısmıda kadroya alınmış olur. Her defasında ifade ettiğimiz üzere Büyük Birlik Partisi olarak siyasetimizi şanlı devletimiz ve aziz milletimiz için çözüm ve proje ortaya koyarak yapmaya gayret ediyoruz. Ve ortaya koyduğumuz bu projelerin dikkate alınarak girişimde bulunması ülkemizde doğru düzgün siyasete olan ihtiyacı göstermektedir. Rize'mize hayırlı olsun" açıklamasında bulundu.

Haber :

Yorum Yap

Trabzon'da Bir Kişi Silahla Yaralandı

Trabzon'da Bir Kişi Silahla Yaralandı

  • 0
  • 0
Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı

Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı

  • 0
  • 0

Geleneksel yöre mimarisinde sıkça kullanılan ahşap çatı örgüsü?