Usta, Ekonomiye Katkı Sağlayacak Projelerini Açıkladı

Usta, Ekonomiye Katkı Sağlayacak Projelerini Açıkladı

  • 0
  • 0

Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Usta, şehre ekonomik katkı sağlayacak projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Usta, yaptığı yazılı açıklamada, partilerinin Rize'nin üretimine, istihdamına ve ekonomisine katkı sağlayacak, şehre ve ülkeye değer katacak projelerin hayata geçirilmesi gayreti içinde olduklarını belirtti.

Usta, 'Rize Silah Sanayi A.Ş' projesi hakkında şu bilgileri verdi:

"Şehrimiz de büyük bir eksiklik olarak gördüğümüz, Silah Fabrikası ve Tersane Projemiz,  2023 vizyonu kapsamında şehrimize kazandırılabilir.  Silah Fabrikası ile şehrimiz den ve  özellikle Ardeşen ilçemizde ki  sanatkar ustalarımız ile   son teknoloji makinalarla kurulacak Fabrikada en az  bin kişi istihdam edilebilir.  İnsanımızın silaha karşı ayrı bir ilgisi alakası var, bunlar değerlendirilip ekonomiye ve üretime kazandırılabilir. Ayrıca ilkel şartlarla ve kaçak yollarla yapılan silah imalat hanelerinin önünede geçilerek, Bu  insanlarımız da cezaevlerinde değil, fabrikada el sanatları ve yetenekleri üretim ile buluşmuş olur."

Usta, bir diğer projeleri olan 'Rize Tersane A.Ş.' hakkında ise şunları söyledi:

"Tersane Projemizde Küçük ve orta ölçekli Balıkçı gemisi, Yat, tekne imalatı yapılabilir. Şehrimiz deniz ile iç içe,  yanıbaşımızda Trabzon'da örnekleri var. Bizde Rize'mizde bu alanda üretim ve istihdam oluşturabiliriz. Her iki projemizde hedef İhracat odaklı olmalıdır. Hem iç piyasada hemde dış piyasada talepler karşılanabilir. Bu iki Firma Devletimiz Destekli ve Ortaklı , Özel sektör işbirliği ile Rize'mize kazandırılabilir."

Haber :

Yorum Yap

Sauer, Ankaragücü karşısında taraftar desteğine güveniyor

Sauer, Ankaragücü karşısında taraftar desteğine güveniyor

  • 0
  • 0
Güngör: Pazarspor’u ayağa kaldırdık

Güngör: Pazarspor’u ayağa kaldırdık

  • 0
  • 0

Çaykur Rizespor'un sembolü hangi hayvandır?