Tunca'da Turizm Projesi İçin Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor

Tunca'da Turizm Projesi İçin Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor

  • 0
  • 0

Tunca Belediyesi'nin Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) ile beraber yürüttüğü 'Dereağzı Tesisleri Doğa Parkuru Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Rize'nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca beldesinde, turizme yeni destinasyonlar kazandırmak adına hayata geçirilen 'Dereağzı Tesisleri Doğa Parkuru Projesi'nde çalışmalar sürüyor.

Proje için geçtiğimiz aylarda DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ve Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz arasında protokol imzaları atıldı.

Proje kapsamında; bölgedeki Beyazsu Şelalelerinin arasında yürüyüş parkurları, seyir terasları,  oturma alanları ve köprüler inşa edilecek.

Proje çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Dereağzı Sosyal Tesisi Müdürü Hüseyin Kumbasar, "Proje tamamlandığında ziyaretçiler aynı anda 3 şelaleyi görme fırsatına kavuşacaklar. Dereağzı'nda aynı zamanda belediye tarafından yapımı devam eden 4 adet taş konak evinin de yapımı tamamlanmak üzeredir. Bu yapılar tamamlandığı zaman Tunca havzası Rizemiz için yeni bir turizm destinasyonu olacaktır. Mevcut potansiyelle bu yaz turizm açısında gayet güzel bir sezon geçirdik. Önünüzdeki sezon yeni yapılan alanlarla birlikte, Rize turizminde söz sahibi bir yer olmak için Belediye Başkanımız Ahmet Naci Aytemiz önderliğinde var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

Haber :

Yorum Yap

Orman yangınları gönüllüsü eğitimi yapıldı

Orman yangınları gönüllüsü eğitimi yapıldı

  • 0
  • 0
Vali Baydaş Yeşilay yönetim kurulu toplantısına katıldı

Vali Baydaş Yeşilay yönetim kurulu toplantısına katıldı

  • 0
  • 0

Rize'den karayolu ile hangi kente ulaşım daha uzun süren?