Sanayi Sitesinin İhalesi Yeniden Yapılacak

Sanayi Sitesinin İhalesi Yeniden Yapılacak

  • 0
  • 0

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, daha önce Çiftekavak'da yapılması planlanan yeni sanayi sitesinin gelen talep ve eleştiriler doğrultusunda yeniden ihale edileceğini belirtti.

Avcı, sanayi sitesinin taşınmasının hayati önem taşındığını belirterek, bu doğrultuda çalışmalar yapıldığını aktardı.

“ARAZİ KOŞULLARI RİZE'DE PEK ÇOK YATIRIMA İMKAN VERMİYOR”
Rize'nin coğrafi yapısının yeni yatırımlar için engel teşkil ettiğini ifade eden Avcı, "Nitekim şu an sanayi sitesini taşıyacağımız alanda bile ciddi sorunlarla karşılaştığımızı görüyoruz. Vatandaşlarımızın haklı olarak kendi arazileriyle ilgili hassasiyetleri var. Bir taraftan sanayi sitesine taşıyacağımız esnafların hassasiyetleri var. Biz de en az insana hatta hiç kimseye zarar vermeden bu süreci götürelim istiyoruz. Bu kadar hassas davrandığınızda ister istemez süreç uzuyor. Arazi koşulları Rize'de pek çok yatırıma imkan vermiyor. İmkan vermediği için böyle dolgularla geçmeye çalışıyoruz ve bu yatırımların uzaması ile karşı karşıya kalıyoruz." dedi.

“ESNAFIMIZI YENİ YERLERİNE TAŞIMAK İSTİYORUZ”
Avcı, konuya ilişkin sanayi esnafı ile görüşmeler yaptığını söyleyerek, "Bizlere getirdikleri bazı eleştiriler vardı. Esasında Çiftekavak vadisinde yeni sanayi sitesinin ihalesini yapmıştık. Şimdi o ihaleyi iptal ettik. İptal etme gerekçemiz de; özellikle sanayi sitesindeki esnaflarımızın eleştirileri vardı. Bizde bu eleştirileri önemsedik. Oluşturulan heyet yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Oradaki vatandaşlarımızın isteyeceği şekilde proje oluşturmaya çalışıyoruz. İnşallah oranın ihalesini en kısa zamanda yeniden yapıp, esnafımızı yeni yerlerine taşımak istiyoruz." diye konuştu.

Haber :

Yorum Yap

Filistin'e destek için yürüyüş ve oturma eylemi yapıldı

Filistin'e destek için yürüyüş ve oturma eylemi yapıldı

  • 0
  • 0
Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcıları atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı

Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcıları atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı

  • 0
  • 0

Türk Futbol tarihinde ilk kez 3–0 hükmen yenilgi alan ve iki puanı silinen takım olan Rizespor, bunu hangi maçta yaşadı?