Rizem Kültür ve Turizm Derneği'nde Canca Yeniden Başkan Seçildi

Rizem Kültür ve Turizm Derneği'nde Canca Yeniden Başkan Seçildi

  • 0
  • 0

Rizem Kültür ve Turizm Derneği'nin 5. olağan genel kurulunda mevcut başkan Demir Dursun Canca güven tazeledi.

Rize MÜSİAD Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Rizem Kültür ve Turizm Derneği 5. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Demir Dursun Canca, tek listeyle girilen kongrede yeniden başkanlığa seçildi.

Kendisini yeniden başkanlığa layık gören üyelere teşekkür eden Canca, "Derneğimiz kuruluş tarihi olan 2013 yılından bugüne Rize’nin tanıtımında, turizmin gelişmesinde ve hizmet kalitesinin arttırılmasın da önemli roller üstlenmiştir. Bundan sonrası için de turizmin gelişmesi için çok çaba göstermemiz ve çok çalışmamız gerektiğinin bilinci ile yolumuza devam edeceğiz.İlk olarak yeni açılacak havaalanı ve Ayder değişim projesi ile birlikte  ilimiz turizm açısından daha da cazip hale gelecektir. Projeler tamamlanmadan fizibilite çıkartıp, hizmet kalitemizi ve pazarlama tekniklerimizi geliştirmek için çalışmalar ve çalıştaylar yapmayı hedeflemekteyiz. Şubat ayı içerisinde düzenlenecek olan EMİTT fuarına Rizem Kültür ve Turizm Derneği olarak katılım sağlayacağız.Bu fuar da bölgemizi ve yaylalarımızın tanıtımını ön plana çıkartacağız. Sonrasında dernek olarak planlamasını ve çalışmasını yapmış olduğumuz Güney Doğu’da bulunan 6 ili kapsayan 'Bir Bardak Çay İle Kaçkar’lardan Mezopotamya’ya Kültür Destinasyonu' projemizi hayata geçirip bölge tanıtımımıza katkı sağlamayı hedeflemekteyiz.Rizem Kültür Ve Turizm derneği olarak ilimizde planlanan projelerin hayata geçmesi ile birlikte daha çok çalışmamızın farkındayız. Bizler 'önce memleket sonra işletmem' düşünce ve bilinci ile birlikte İlimiz Turizmine elimizde gelen katkıyı vereceğiz.2022 Sezonunda tüm turizmcilerin ve üyelerimizin bol kazançlı bir yıl geçirmesini temenni ederim" dedi.

Yönetim ve Denetim Kurulu
Yeniden başkan seçilen Canca'nın yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

"Ramazan Aydoğan, Hayri Yıldız, Yasemin Suyabatmaz, Leyla Kan, Cem Temizel, Şükür Cerrah, Semih Fatih Kızıltan, Hızır Dil, Faruk Çavuşoğlu, Beytullah Şark, Zeynep Haşimoğlu, Ertuğrul Tuna"

Denetim kurulunda yer alan isimler ise şu şekilde:

"Sabahattin Okumuşoğlu, Halil İbrahim Aydoğan, Cengizhan Pelit, Ahmet Oflu, Ramazan Kesici, Yaşar Çavuşoğlu"

Haber :

Yorum Yap

Çaykur Rizespor-Samsunspor maçının hakemi belli oldu

Çaykur Rizespor-Samsunspor maçının hakemi belli oldu

  • 1
  • 0
Rize Şehir Hastanesi'ndeki çalışmalar görüşüldü

Rize Şehir Hastanesi'ndeki çalışmalar görüşüldü

  • 0
  • 0

Hangi nehir Karadeniz'e dökülmez?