Rize'de 'Seçim güvenlik tedbirleri toplantısı' gerçekleştirildi

Rize'de 'Seçim güvenlik tedbirleri toplantısı' gerçekleştirildi

  • 1
  • 0

Rize'de 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle 'Seçim Güvenlik Tedbirleri Toplantısı' yapıldı.

Vali Kemal Çeber başkanlığında AFAD Acil Durum Yönetim Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya; Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Yasin Temel, Vali Yardımcısı Gülhani Ozan Sarı, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Ali Güngör, Rize Sahil Güvenlik Bot Komutanı Astsubay Başçavuş Kürşat Taştan, ilçe emniyet müdürleri, ilçe jandarma komutanları ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Seçim güvenliğinin ayrıntılı bir şekilde ele alındığı toplantıda bir değerlendirmede bulunan Vali Çeber, vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde oy kullanmalarını sağlamak, seçim öncesinde ve sonrasında herhangi bir aksaklığa, olumsuz bir duruma ya da güvenlik zafiyetine meydan vermemek için gerekli çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Vali Çeber, daha önceki seçimlerde elde ettikleri tecrübeden istifade ederek bu seçimlerde de büyük bir dikkat ve özenle çalışmaları yürüterek sorumluluklarını yerine getireceklerini dile getirdi.

Seçim sürecinin başlamasıyla birlikte seçim sürecinden seçim gününe, seçimden sonrasıyla ilgili yürütülecek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Rize Vali Yardımcısı Gülhani Ozan Sarı’da seçim güvenlik terbileriyle ilgili geniş bir sunum yaparak bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantı katılımcıların soru, görüş ve önerileriyle son buldu.

Haber :

Yorum Yap

Rize’de Rafting Türkiye Şampiyonası’nın açılışı yapıldı

Rize’de Rafting Türkiye Şampiyonası’nın açılışı yapıldı

  • 0
  • 0
Hafif ticari aracın devrildiği kazada 5 kişi yaralandı

Hafif ticari aracın devrildiği kazada 5 kişi yaralandı

  • 0
  • 0

Rize'de 1993-2010 yılları arasında Atmaca ve Fırtına adlı silahların üretildiği fabrika hangi ilçedeydi?