Rize'de 'Muhasebe Haftası' Etkinlikleri İptal Edildi

Rize'de 'Muhasebe Haftası' Etkinlikleri İptal Edildi

  • 1
  • 0

Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (RSMMMO) Başkanı Davut Bilgin, ülkede yaşanan deprem felaketi nedeniyle '1 Mart Muhasebeciler Günü' ve '1-7 Mart Muhasebe Haftası' etkinliklerinin bu yıl için iptal edildiğini duyurdu.

Bilgin yaptığı yazılı açıklamada, "Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın arttırılması amacıyla 1-7 Mart, Muhasebe Haftası olarak kutlanmaktaydı." ifadelerini kullandı. 

Bilgin, ülkede yaşanan deprem felaketi nedeniyle bu yıl kutlama etkinliklerini yapmama kararı aldıklarını belirterek şunları söyledi: 

"Her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan haftada bugün Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program sona erdi. 6 Şubat günü başlayan ve peşi sıra devam eden depremlerde binlerce canımız aramızdan ayrıldı. Yaşam alanlarımız, iş yerlerimiz yok oldu. Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak  bu büyük felaketin yaralarını sarmak için üyelerimizin katkılarıyla çeşitli çalışmalar, yardımlar gerçekleştirdik  ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz."

Dayanışma ile yaraları birlikte saracaklarını vurgulayan Bilgin, "Muhasebe Haftası'nda acımız büyük, içimiz buruk ama el eleyiz, yürek yüreğeyiz. Bir daha böylesi felaketler yaşanmaması temennisiyle, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz." dedi.

Haber :

Yorum Yap

Rize'de Sakal-ı Şerif kayıplara karıştı

Rize'de Sakal-ı Şerif kayıplara karıştı

  • 0
  • 0
Kredi için 99,4 milyon liralık BES fonu teminat olarak gösterildi

Kredi için 99,4 milyon liralık BES fonu teminat olarak gösterildi

  • 0
  • 0

Rize'de 1993-2010 yılları arasında Atmaca ve Fırtına adlı silahların üretildiği fabrika hangi ilçedeydi?