Rize'de KALEVIUM AVM Açıldı

Rize'de KALEVIUM AVM Açıldı

  • 0
  • 0

Kale Marketler zincir grubunun ortakları Yılmaz Çoruh, Mehmet Şerafettin Özbay, Adem Mollamahmudoğlu ve Hasan Yazıcılar tarafından Kale Grup bünyesinde hizmet verecek olan KALEVIUM AVM, Mermerdelen Mahallesi Rize Limanı karşısı Menderes Bulvarı üzerinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çoruh, açılış öncesi yaptığı konuşmada, yaklaşık 21 yıldır Kale Marketleri olarak Rize’de hizmet verdiklerini belirterek, yaklaşık 6 bin metrekare alanda 4 kat olarak hizmet verecek olan KALEVIUM AVM’nin sadece bir market değil yapı market ve kafe restorantıyla da fark oluşturacağını vurguladı.

Temel hedeflerinin gıda marketin dışında ev donanım merkezi olarak hizmet vermek olduğunu ve bu vesileyle bir ailenin evinin tüm ihtiyacını sıfırdan başlayıp tepeden tırnağa kadar donanımını sağlayacak bir yapılanma içerisinde hizmet vermeye gayret göstereceklerini belirten Çoruh, “Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, insanı merkeze koyarak çalışanlarımızı bir aile bireyi sayarak, müşterilerimizi bir rızık vesilesi sayarak bugüne kadar ilimizde 4 mağaza ile 175 çalışanımızla hizmet verme gayreti içerisinde olduk. Bu süre içerisinde bizlere destek veren bütün müşterilerimize, bütün tedarikçilerimize hepinizi huzurunda teşekkür ediyorum. Bugün burada aynı anlayışla hizmet anlayışımızı daha da yukarıya taşıyacak şekilde yeni işyerimizin açılışını hep beraber gerçekleştireceğiz. KALEVIUM çatısı altında yaklaşık 6 bin metrekare alan içerisinde 100 çalışanıyla çok kısa zamanda faaliyete geçecek kafe ve restorantıyla, yapı marketiyle inşallah ilimize, müşterilerimize daha güzel daha kaliteli hizmet verebilmenin gayreti içerisinde olacağız. Burada temel hedefimiz özellikle gıda marketin dışında ev donanım merkezi olarak hizmet vermeyi hedeflemekteyiz. Bir ailenin sıfırdan evinin ihtiyacının tepeden tırnağa kadar donanımını sağlayacak bir yapılanma içerisinde hizmet vermeye gayreti edeceğiz: Özellikle sunacağımız kaliteli ürün grubu uygun fiyat anlayışı ve uygun ödeme seçenekleriyle inşallah ilimiz insanına faydalı olmaya gayret edeceğiz. Bu vesileyle bu mağazanın bu hale gelmesinde gayret eden bütün iş ortaklarımıza, bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Mağazamızın ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Haber :

Yorum Yap

Dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü

Dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü

  • 0
  • 0
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem

Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem

  • 0
  • 0

Çat Vadisi, hangi ilçenin sınırları içerisindedir?