Rize AK Parti’de Temayül Yoklaması Yapılacak

Rize AK Parti’de Temayül Yoklaması Yapılacak

  • 9
  • 2

Rize AK Parti’de perşembe günü saat 21.00’de bitecek olan aday adaylığı başvurularının ardından Pazar günü teşkilatların aday adayları ile ilgili eğilimlerini almak için genel merkez temayül yoklaması yapacak.

3 MİLLETVEKİLİ İÇİN TERCİHLER ALINACAK
AK Parti’de aday adaylığı başvuruları başladı ve Perşembe günü saat 21.00’de sona erecek. Aday adaylığı başvurusunun sona ermesinin ardından il başkanlığı temayül yoklaması için çalışma yapacak. İl Başkanlığı teşkilatların 3 kişilik milletvekilliği aday listesinde kimleri görmek istedikleri sorulacak ve bu dönem ilk kez genel seçimler için temayül yoklaması elektronik ortamda yapılacak.

3 İSİM İŞARETLENECEK
Milletvekilli aday adayları ile ilgili teşkilatların kanaatlerinin alındığı temayül yoklaması AK Parti Genel Merkezi tarafından gönderilecek olan yöneticiler tarafından yapılacak. Pazar günü saat 10.00 ile 17.00 arasında yapılacak temayül yoklamasında her teşkilat üyesi sadece 3 aday adayının ismini yazabilecek. Elektronik ortamda yapılacak olan temayül yoklamasının sonuçları direk genel merkezin sistemine düşecek. Yoklamanın sonuçları açıklanmayacak. 

Rize AK Parti teşkilatı il ilçe ve mahalle temsilcilerinin oy kullanması beklenen temayül yoklamasında teşkilatta görev almış isimlerin şansı daha yüksek görülüyor. Yoklamada isim yazacak partililer aday adaylığı için başvurmamış isimlere de yer verebilecek. 

Ak Parti Rize Milletvekili adayları kimler olacak. Temayül sonuçları belli oldu mu?

Haber :

Yorum Yap

Kaçakçılık operasyonunda 2 zanlı yakalandı

Kaçakçılık operasyonunda 2 zanlı yakalandı

  • 0
  • 0
Samsun'da devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı

Samsun'da devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı

  • 0
  • 0

2022 yılında Rize çayının en fazla ihraç edildiği ülke hangisidir?