Reis Döner, 56. Şubesini Açıyor

Reis Döner, 56. Şubesini Açıyor

  • 0
  • 0

Reis Döner, 56. şubesini Giresun'un Tirebolu ilçesinde hizmete açıyor.

16 Aralık Cuma günü yapılacak olan açılışa tüm ilçe halkını davet eden Reis Döner Yönetim Kurulu Başkanı, Rizeli iş insanı Mehmet Mercan, "2016 yılında Reis Döner markasını kurarak, döner sektörüne hizmet vermeye başladık. Deneyimli kadro, nitelikli personel anlayışıyla müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, yatırımcının ve müşterilerimizin memnuniyetini sağladık ve sektörde tercih edilen bir marka olduk. Reis Döner, İstanbul merkezli bir marka olup önceliğini ve bilinirliğini İstanbul’da gerçekleştirmiştir. 2 bin 500 metrekare üretim tesisi, 550 deneyimli kadrosuyla tercih üzerine Giresun'un Tirebolu ilçesinde 56. şubemizi açmanın sevincini yaşamaktayız." dedi.

Mercan, dönerin sadece bir yiyecek olmadığını ifade ederek, "Döner tüm dünyada, ülkemizi temsil eden, Anadolu mutfağımızın global temsilcisi olma özelliğini taşıyan bayrak bir ürünümüzdür.
Ayrıca ülkemizden geleneksel ürün adı başlığıyla tescil almış ve tüm dünyada koruma altına alınmış, Türk yemek kültürümüzü temsil eden, Avrupa'ya giden ilk ve tek ürünümüzdür. Dünya fast-food yemekleri arasında tek başına yüzde 60 pazar payına sahip nadide bir ürünümüzdür." diye konuştu.

Mercan, Reis Döner'in Uluslararası Döner Federasyonu'nun (UDOFED) kurucusu ve daimi üyesi olduğunu belirtti.

Haber :

Yorum Yap

Uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

Uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

  • 0
  • 0
Rize’de site sakinlerinin fahiş aidat ve asansör tepkisi!

Rize’de site sakinlerinin fahiş aidat ve asansör tepkisi!

  • 0
  • 1

Mısır ekmeğinin yöredeki diğer adı nedir?