RTEÜ, Rize Tanıtım Günleri'ne Katıldı

RTEÜ, Rize Tanıtım Günleri'ne Katıldı

  • 0
  • 0

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), İstanbul’da düzenlenen Rize Tanıtım Günleri'nde yerini aldı.

Bu yıl 12'incisi düzenlenen Rize Tanıtım Günleri 25-29 Mayıs tarihleri arasında Yenikapı Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirildi. 

Rize Valiliği himayelerinde Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF)'nun organize ettiği etkinliğin resmi açılış programına; Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Milletvekilleri Hayati Yazıcı, Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, ÇAYKUR Genel Müdür Yusuf Ziya Alim, İlçe belediye başkanları, STK başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Rize'nin kültürel, doğal ve sanatsal özelliklerinin tanıtıldığı etkinlikte RTEÜ de stant açtı. Rize’nin tanıtımına katkı sağlayan etkinlikte ilin yerel dokuları, fuar alanını dolduranların ilgisini çekti. Fuara, özellikle İstanbul’da yaşayan Rizelilerin yoğun ilgisi oldu. Birçok kurum ve kuruluşun yer aldığı organizasyonda RTEÜ'nün açtığı stantta, ziyaretçilere stant görevlileri tarafından üniversitenin bölüm ve programları hakkında bilgi verildi. 

Fuara RTEÜ'den Rektör Danışmanı Doç. Dr. Emre Çağlak, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Avcı ve Basın-Yayın, Enformasyon ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Personeli katıldı.

Haber :

Yorum Yap

Motorine İndirim Geliyor

Motorine İndirim Geliyor

  • 0
  • 0
Rize-Güneysu dolmuşlarına zam

Rize-Güneysu dolmuşlarına zam

  • 0
  • 1