RESOB’ta Görev Dağılımı Yapıldı

RESOB’ta Görev Dağılımı Yapıldı

  • 1
  • 1

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nde (RESOB) Güven Aksoy başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısı ve görev dağılımı yapıldı. Yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında, Başkan Vekilliğine Refik Kumbasar, Denetim Kurulu Başkanlığı’na Gürhan Kutluata, Disiplin Kurulu Başkanlığı’na ise Şakir Erduran getirildi.

RESOB Başkanı Güven Aksoy, Rize esnafına en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştıklarını vurgulayarak, “Esnaf ve sanatkarımıza yönetim, denetim ve disiplin kurulu olarak en iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni yapacağız. Yönetim, denetim ve disiplin kurulumuzda görev alan arkadaşlarımız, esnafın içinden gelmiş, onların sorunlarını bilen tecrübeli isimler. Fındıklı’dan İkizdere’ye kadar tüm üyelerimizin sorununu kendi sorunumuz olarak görüp, o şekilde çalıştık ve azimler çalışmaya devam edeceğiz. Seçim artık geride kaldı. Esnaf ve sanatkarımızla, bağlı odalarımızın başkan ve yöneticileri ile tek yumruk olma zamanı. Zor durumdaki üyelerimizin ekonomiden hak ettikleri payı alabilmesi için ortak proje üretme ve ortak mücadele etmek gerekir.RESOB yönetimi olarak, 26 odamızla birlikte sorunlarımızın çözümü için mücadele vereceğiz” dedi.


Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu şu isimlerden oluşuyor:
Birlik başkanı Güven Aksoy'un yönetim kurulunda; Başkan Vekili Refik Kumbasar seçilirken Osman Yüksel, Yaşar Karaca, Turan Akbulut, Alaeddin Turanlı, Barış Galip Oğuz isimleri yönetim kurulunda yer aldı.
Denetim Kurulunda Gürhan Kutluata başkan seçilirken yönetim kurulunda Davut Soykan ve Mustafa Gündoğan isimleri yer alıyor. 
Disiplin Kurulunda ise Şakir Erduran başkan seçilirken Cumali Bergal ve Memiş Sancaktutan isimleri yonetim kurulunda görev alacak.

Haber :

  • esnaf

    esnaf

    hayırlı olsun güven başkan ve ekibini tebrik ediyoruz RİZEDE esnaf odalar birliğine vizyon kattılar .sadece rizede değil il dışında ve Ankara da rizenın sesı oldular sayın başkan ve ekibini tebrik ediyor başarılar diliyoruz

    Cevap yaz
    18.05.2022 13:32
Yorum Yap

MSB: 75 terörist etkisiz hale getirildi

MSB: 75 terörist etkisiz hale getirildi

  • 0
  • 0
Kazan temizliği yapan 6 işçi gazdan zehirlendi

Kazan temizliği yapan 6 işçi gazdan zehirlendi

  • 0
  • 0

Efsaneye göre, tarihteki ilk çayı tadan Çin imparatoru kimdir?