RESOB’da Yeni Kurulu Belli Oldu

RESOB’da Yeni Kurulu Belli Oldu

  • 0
  • 0

Rize’de gerçekleşen Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimlerinde, 130 oy alan mevcut başkan Güven Aksoy yeniden başkanlığa seçildi.

Rize Öğretmenevi Toplantı Salonunda yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Olağan Genel Kurulunda, divan başkanlığına Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkan Vekili  Şoförler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın seçildi. Genel kurula; oda başkanları, genel kurul üyeleri  ve davetliler katıldı. 

Konuşmaların ardından yönetim, denetim ve faaliyet raporları oylanarak kabul edildi.  
İki listenin yarıştığı kongrede seçimlerde mevcut başkan Güven Aksoy beyaz listeyle, Adem Tornacı ise mavi listeyle yarıştı. Yapılan konuşmaların ardından, 130 üyenin oyunu alan mevcut başkan Güven Aksoy, ikinci kez birlik başkanı seçildi. Diğer aday Adem Tornacı ise 58 oyda kaldı. 

Seçim ardından Başkan Aksoy konuşmasında, “Bize destek veren herkese teşekkür ederim. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Geçirmiş olduğumuz 4 yıllık başarılı bir dönem sonrası genel  kurul delegelerimizin bize verdiği yüksek teveccüh ile hizmetlerimizi katlayarak devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.  

Birlik başkanlığına seçilen Aksoy'un yönetim kurulunda; Refik Kumbasar, Osman Yüksel, Yaşar Karaca, Turan Akbulut, Alaeddin Turanlı, Barış Galip Oğuz yer aldı.

Denetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu; Davut Soykan, Gürhan Kutluata, Mustafa Gündoğan
Disiplin Kurulunda, Şakir Erduran, Cumali Bergal, Memiş Sancaktutan isimleri yer aldı.

Haber :

Yorum Yap

Rize'nin sevilen isimlerinden Memiş Turanlı hayatını kaybetti

Rize'nin sevilen isimlerinden Memiş Turanlı hayatını kaybetti

  • 0
  • 0
Boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürüldü

Boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürüldü

  • 0
  • 0

Kanboz Köyü, Rize’nin hangi ilçesine bağlıdır?