Pazarlı Taksiciler İddiaları Yalanladı

Pazarlı Taksiciler İddiaları Yalanladı

  • 0
  • 0

Geçtiğimiz günlerde yapılan Rize Artvin Havalimanı taksi ihalesi sonrası Çayeli Taksiciler Kooperati ve Ardeşen Taksiciler Kooperatifinden yaptıkları ortak açıklamaya yer vermiştik.

Kooperatif başkanlarının iddialarına göre, Çayelili bir taksicinin aracına Pazar ilçesinde taşla saldırı yapıldığı taksicinin polis eşliğinde ilçeden çıkartıldığı belirtilmişti.

Bunun üzerine haber merkezimize gelen Pazarlı taksicilerin açıklamasında bu iddiaların yalan olduğu taksici aracına yapılan saldırının kesinlikle kendileri ile bağlantısı olmadığını söylediler.  

Pazarlı taksicilerin açıklaması şöyle; “Hafta başı ilçemiz havalimanın da yapılan ihale saatinde Çayeli taksicilerinden birinin ilçemiz den geçerken sadece ön camına elle fiili müdahale gerçekleşmiştir. Yapılan bu müdahaleden dolayı üzgünüz yapan kişi kesinlikle taksici değildir. Ne kadar da taksici olmasa bile bu hareketten dolayı üzgünlüğümüzü belirtmek isteriz. İhale saatinde herkesin tansiyonu yüksekken bir anda olan bu olay olmasından dolayı üzgünüz. Fakat Rize Takip haber sayfasında yer alan Çayeli Taksiciler Kooperatif  ve Ardeşen Taksiciler Kooperatiflerinin yaptıkları ortak açıklamada çatlak olan camın daha da çatlak gösterilmesi şoförün taşlandığının söylenmesi sopalandığının söylenmesi ilçemizi karalamaya çalışılmasındandır. Olay günü kamera görüntüleri Pazar emniyetinde mevcuttur, paylaşılmasını istiyoruz. Ayrıca taksici kardeşimiz Pazar emniyetinde şikayetçi dahil olmamıştır. Kendisine teşekkür ederiz. Ayrıca çatlak olan camın tüm masrafları taksiciler tarafından karşılanmak üzere faturası teslim alınmıştır. İlçemizdeki taksiciler bu kadar sağduyulu davranmışken tek taraflı dinlenerek Çayeli ve Pazar halkının karşı karşıya getirilmesi istenmiştir .Yıllardır komşumuz olan Çayeli ile tek bir sıkıntı dahil yaşanmamıştır.

KİMSE İLE BİZ PROBLEM YAŞAMADIK
İlçemiz taksicilerinin 3 aydır ihalesinin bekletilme sürecine anlam vermezken bile sağduyulu davranarak bekledik. Fırtına köprüsünde yolcular ile birlikte yolumuz kesildi. Araçlarımızın etrafı çevrildi, emniyeti aradığımız halde sonuç alamadık. Otobanlarda araçlarımızın üzerine araç kırıldı. Yine sağduyulu davrandık ve geldiğimiz noktada bunları kimse haber yapmadı. Biz bile ilçeler arası kargaşaya meyil vermemek için haber yaptırmadık. Bugün ilçemize gelen diğer ilçeden taksicileri duraklarımıza çaya davet ediyoruz ve kimse bir problem yaşamadık. İlçeler arası kargaşa çıkarmak ve karalamaya çalışanları kınıyoruz.”

Haber :

Yorum Yap

Hakim ve savcılar bowling turnuvasında karşılaştı

Hakim ve savcılar bowling turnuvasında karşılaştı

  • 0
  • 0
Türkiye, Afganistan'daki selzedelere 24 tonluk insani yardım gönderdi

Türkiye, Afganistan'daki selzedelere 24 tonluk insani yardım gönderdi

  • 0
  • 0

Hababam Sınıfı'nın 'Hayta İsmail'i olarak tanınan Rizeli oyuncu kimdir?