Milletvekili Cora, RTEÜ'de Söyleşiye Katıldı

Milletvekili Cora, RTEÜ'de Söyleşiye Katıldı

  • 0
  • 0

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde (RTEÜ), 'Genç Siyasetçiler ile Gündem ve Ötesi' konulu söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşiye konuşmacı olarak AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora katıldı.

Moderatörlüğünü RTEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Burak Koçak ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi Ayşe Aktaş’ın yaptığı söyleşi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora konuşmasına, birçok alanda dünyanın en iyi üniversiteleri arasına girmeyi başaran RTEÜ'de öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek başladı. 

Cora, konuşmasında hükümet sistemlerinden, Türkiye'nin 2023 hedeflerinden ve ülkenin demokratikleşmede kat ettiği mesafelerden bahsederek, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. 

2023 hedeflerinin Türkiye’nin yönünü belirlemek, dünyada ilk 10 ülke içerisinde yer almak olduğunu belirten Cora, kısaca 2023 hedeflerine değindi. 

Cora, gerçekleştirdikleri her projede gençliği düşündüklerini ve bu yönde uygulamalar yaptıklarını ifade ederek, her ile bir üniversite politikasının faydalarından birinin de hiçbir gencin üniversiteden mahrum kalmaması ve her gence üniversite okuma imkânı sağlamak olduğunu söyledi. 

Program, soru cevap kısmı ile sona erdi. Programın sonunda, RTEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet İshak Demir günün anısına Cora’ya üniversitenin şilti takdim etti.

Cora'dan Rektör Karaman'a Ziyaret
Cora ayrıca RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı da makamında ziyaret etti. 

Karaman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Cora ise misafirperverliği dolayısıyla Karaman'a teşekkür ederek, üniversitenin ulusal ve uluslararası başarılarından memnuniyet duyduğunu ifade etti. 

Ziyarette, RTEÜ'nün Türkiye ve dünyadaki konumu ve yapılan çalışmalar hakkında konuşuldu. Ziyaretin sonunda, Karaman günün anısına Cora'ya hediye takdim etti.

 

Haber :

Yorum Yap

Ligin son haftasında Akintola sahada olamayacak

Ligin son haftasında Akintola sahada olamayacak

  • 0
  • 0
Derbi sonrası çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı

Derbi sonrası çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı

  • 0
  • 0

Çığ tehlikesi nedeniyle kış aylarında minaresi sökülen cami nerededir?