Külünk: Türkiye’siz Dünya Düzeni Kurulamaz

Külünk: Türkiye’siz Dünya Düzeni Kurulamaz

  • 0
  • 1

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, "Geçmişten günümüze yaşadıklarımızı düşünecek olursak bugün geldiğimiz noktada çok güçlü bir lidere sahip olduğumuz için artık Allah’a hamdolsun Türkiye’siz dünya düzeni kurulamaz hale geldi." dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Aklı Kamil Topluluğu (ÜNİAK) tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda 'Rize’den Yetişenler' adlı seminer programı düzenlendi. 

Rizeli siyasilerin, bürokratların ve akademisyenlerin konuk olarak katılacağı seminerin ilk konuğu olan Eski Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, programda 'Nasıl Bir Gelecek Nasıl Bir Türkiye' konulu bir sunum gerçekleştirdi. 

Moderatörlüğünü AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Mariye Müberra Arıcı’nın yaptığı seminerde Külünk, gençlerle sohbet ederek güncel konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Külünk, “Gençler yaşadığımız bu dönem çok önemli. Bulduğumuz her vakti çok iyi değerlendirmeliyiz. Çok okuyun. Özellikle tarihi konularda çok fazla okuyarak, kendinizi geliştirin. Sizler geleceğin teminatısınız. Yaşadığımız coğrafya konum olarak çok önemli. Stratejik bir noktadayız. Geçmişten günümüze yaşadıklarımızı düşünecek olursak bugün geldiğimiz noktada çok güçlü bir lidere sahip olduğumuz için artık Allah’a hamdolsun Türkiye’siz dünya düzeni kurulamaz hale geldi. Türkiye, son kale. Bu kadim coğrafyayı kaderine terk etmeyen, küllerinden yeniden doğmasını sağlayan bir lider var başımızda hamdolsun. Onun 20 yılda ülkemize kazandırdığı kazanımları muhafaza etmek için çok çalışmalıyız.” diye konuştu.

Günümüz teknolojisinin iyi okunması ve anlanılması gerektiğini belirten Külünk, "Dijital dünyayı çok iyi anlamalıyız. Hayatımız üzerindeki etkisini dikkate alarak, ona göre davranmalıyız" diyerek konuşmasını tamamladı. 

Programın sonunda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet İshak Demir günün anısına Külünk’e hediye takdim etti. 

Programa, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, il başkan yardımcıları, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Haber :

Yorum Yap

24 terör hedefi imha edildi

24 terör hedefi imha edildi

  • 0
  • 0
Antibiyotik direncine bağlı ölümlerin oranı 2050'ye kadar yüzde 70 artabilir

Antibiyotik direncine bağlı ölümlerin oranı 2050'ye kadar yüzde 70 artabilir

  • 0
  • 0

İki taraflı atma türkülere ne ad verilir?